Gość: Tomek IP: 212.127.78.* 08.01.03, 14:16 Czy ktoś kupił u nich mieszkanie które ma powstać na ul. Krzycka-Skarbowców. Szukam jakiś informacji o nich ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafcio Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 08.01.03, 14:33 Z tego co wiem to pobudowali tam już jeden budynek - calkiem ladny. Drugi to dopiero jest chyba w planach bo nawet nie jest teren ogrodzony. Moze dopiero maja zamiar budowac a to oznacza ze inwestycja potrwa i mieszkania bedo za okolo 15 miesięcy. Jeśli interesuje cie ta okolica to polecam albo DOM- DEVELOPER tez na Krzycka-Skarbowców - stoją już 2 piętra ale może jeszcze coś mają do sprzedanai, albo WPB na Przyjaźni. Jedno prawie wykańczają ale widziałem że są już fundamenty pod następny blok. Czyli za jakieś 12 miesięcy coś powinno powstać. Co do INKOMU to oni robią chyba ogrzewanie olejowe a to mi się wydaje ze jest droższe od gazowego ale teraz do końca nie wiem bo coś z tą akcyzą mogło sie pozmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 09.01.03, 08:40 Co do inwestycji Dom Developer mam watpliwosci , z tego co wiem jest to spolka corka firmy MAT , ktora zamknela inwestycje z dlugami (Pawie Oczko , Dolnobrzeska) i co ciekawe jesli byles na placu budowy to pewnie zauwazyles ze teren na ktorym stoi budynek jest mocno podmokly , w odleglosci kilku metrow plynie jakas smrodka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 08:52 Jest tam jakiś kanałek ale tam nic nie płynie. Nie przesadzajmy znowu że to podmokły teren. To nie jest rzeka. Ja wiem że jest to społka córka, ale tak też i Howell zrobił. Takie czasy. Fakt że budują i jest już dość sporo a nie same fundamenty. Mat to jeden z najlepszych developerow, a klopoty w 2002 mieli wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 11:11 Też się tym interesowalem, ale mają niezbyt ustawne te mieszkania i cena ok 2800, poza tym kotlownia olejowa tam gdzie jest gaz to lekka przesada. W okolicy jest kilka innych inwestycji. Radze się rozejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: 195.205.44.* 10.01.03, 12:40 ja kupilem mieszkanie w Moj dom i jestem zadowolony i chociaz inwestycje skonczyli w 2002 to nie mieli klopotow wiec nie wszystkich to dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willma Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.03, 18:17 Jednym z najważniejszych etapów kupna mieszkania z rynku pierwotnego jest sprawdzenie czy dana inwestycja jest obciążona kredytem inwestycyjnym. Jest to dość istotna informacja zwłaszcza przy załatwianiu kredytu hipotecznego. Sprawdziłam że Inkom podpierał się kredytem obrotowym, ale to nie ujmuje w żaden sposób tej firmie jako inwestorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 11.01.03, 07:51 Wracajac do watku Dom Developer , radze przyjrzec sie tym terenom jak nadejdzie wiosna i rzekomo wyschnieta rzeczka bedzie juz nie wyschnieta a teren dookola bedzie grzaski . Wiem bo mieszkalem na osiedlu przy Porannej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: INKOM - Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 13.01.03, 15:23 Mieszkam na Krzyckiej i czesto tam chodzilam, wydaje mi sie ze troche przesadzasz. Moze na Porannej jest blotko ale tutaj nigdy nie widzialam a dosc czesto tam spacerowalam o kazdej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś