Dodaj do ulubionych

Partynicka - "Rezydencja Parkowa"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:51
Czy ktos może dowiadywał się lub chodzil sprawdzic czy budowa przebiega bez
opoznien? Nie mieszkam obecnie we Wroclawiu i stad to pytanie, a z
niecierpliwoscia czekam na wlasne mieszkanie , ktore tam kupilam. Dziekuje za
odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:42
      No, ladnie. Jak taka cisza i nikt nic nie pisze to ja sie chyba sie zalamie.
      Pewnie kupilam cos czego nikt nie chcial
      • Gość: JerzyR Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.06, 20:20
        nie jest tak źle:)
        Przejeżdżam tamtępdy co dzień i zapewniam Cię, ze coś tam robią.
        Natomiast nie wiem jaki powienien być etap prac.

JR
        • Gość: Iwona Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:33
          Jejku, dzieki. IV kwartał mial byc odbior
          • Gość: b. Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:58
            jutro idę popatrzeć od "srodka". Też kupiłam tam mieszkanie więc jak sprawdzę to
            we wtorek coś napiszę
            • Gość: tolka Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: 193.172.150.* 07.09.06, 16:00
              witam,
              ja tez kupilam tam mieszkanko - zapraszam sasiadow na forum klecina.pl - tam
              mamy "maly kacik".
              • Gość: mckwack Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 09:46
                witam, nistety na forum kleciny niesposób się zarejestrować :(
                • 3.14-ter Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" 09.11.06, 08:35
                  Jeżeli jesteście zainteresowani stworzeniem (chociażby tymczasowym)
                  alternatywnego forum to proszę o kontakt. Mógłbym zaoferować pomoc w tym
                  zakresie.
                  • Gość: Michal Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:15
                    Ja kupilem tam mieszkanie i mam odbiór na 15go grudnia:)
                    A budynek 2.2.

Wiec wszystko idzie zgodnie z planem...
                    • Gość: Piotr Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:12
                      Też mam odbiór i nie mam nikogo kto wykończyłby mi to mieszkanie. Może mi kogoś
                      polecicie. Dziękuję
    • santine [...] 23.07.06, 19:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: qnto Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:42
      Dobra lokalizacja, podoba mi sie
    • Gość: gość portalu Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: 62.233.250.* 03.10.06, 12:19
      witam, nistety na forum kleciny niesposób się zarejestrować :(
      • Gość: tolka Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: 193.172.150.* 18.10.06, 15:45
        czasem są faktycznie problemy z zarejestrowaniem na stronkę, ale próbujcie :)

a dla zainteresowanych to odbiór przewidziany jest na grudzień tego roku, prace
        w dwóch pierwszych budynkach już na finishu a bud. 2.2 chyba lekkie opóźnienia.

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów.
    • Gość: ret Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.telsat.wroc.pl 19.10.06, 23:50
      Wspolczuje tym co maja okna od Karkonoskiej, glosno beda mieli, czy ktos sie nad
      tym zastanawial przed kupnem mieszkania?
      • Gość: ale masz problem Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.winuel.com.pl 20.10.06, 09:53
        Ale mi tam głośno... Budynek stoi dosyć daleko od ulicy, a poza tym, teraz są
        dobre okna. Zupełną ciszę, to będziesz miał dopiero w trumnie.
        • Gość: duracell Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:57
          co za tekst.Czy wszyscy pracujący w Winuellu to idioci??
          • Gość: tolka Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: 193.172.150.* 24.10.06, 13:00
            panowie, nie przesadzajcie ...
            co do głośności, no cóż ja mieszkam teraz w centrum i niestety wcale nie jest
            cicho, więc nie spodziewam się cudu. poza tym jednak kiedy byłam w środku aż
            tak żle nie było, a jak puszczą obwodnicę (no napewno bedzie trzeba poczekać)
            to pewnie będzie ciszej. w bardzo dobrej sytuacji sa osoby, które mają okna z
            dwóch stron a już napewno wychodzące na park - więc po prostu nie przesadzajmy
            z tym hałasem.
            p.s. ja sprawdzałam poziom hałasu ...
        • Gość: kati Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:10
          Polecam
          • Gość: tola Re: Partynicka - "Rezydencja Parkowa" IP: 193.172.150.* 08.11.06, 11:08
            odbiór klatki nr 1 już 4 grudnia, drugi budynek 2.1 około połowy grudnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka