Dodaj do ulubionych

Szukam Zarządcy nieruchomości

• Gość: cecylia wiklowska Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 23:05
      jestem licencjonowanym zarządcą (21458)i chętnie przyjmę wasz budynek w zarząd .od 20 lat zajmuje sie nieruchomościami i mam duze doświadczenie .podaje nr kontaktowy 601693327
    • Gość: cecylia Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 23:06
      jestem licencjonowanym zarządcą i chętnie przyjmę wasz budynek w zarząd .od 20 lat zajmuje sie nieruchomościami i mam duze doświadczenie .
      • liczek Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.02.12, 08:13
        Witam,
        wątek jest trochę stary, więc może niektóre informacje nieaktualne...

Też szukam dobrego zarządcy dla małej wspólnoty w starej kamienicy.
        Mam typy:
        - Bonitatis
        - Domus
        - Domestia
        - 4M
        - Zarządca
        Myślałam też o Eurece, ale po przeczytaniu tego wątku - przeszło mi...

Proszę o jakieś opinie i sugestie. Muszę dość szybko podjąć jakąś decyzję.
        Pozdrawiam
    • anula5550 Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.02.12, 15:32
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)
      • Gość: niutka Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.12, 20:44
        Nie polecam firmy ADM sp. z o.o. ze Sląska. Przekręty. Chcieliby zagarnąć wszystko. Popytajcie wspólnot z Sosnowca, to się dowiecie o brudnych sprawkach.
        • Gość: zainteresowany Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.eimperium.pl 19.07.12, 08:59
          co macie do ADM Sosnowiec ,slyszalem ze tam zarobki administratora z licencją są bardzo niskie
    • fajnypolo Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 10.05.12, 10:18
      Jeśli nadal szukasz firmy zarządzającej nieruchomościami, to zajrzyj tutaj. Słyszałem o nich, że działają na rynku. Innych jakoś nie kojarzę, więc Ci więcej firm nie polecę.
      • Gość: .......... Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 16:07
        tylko nie Domus!!!!!
      • Gość: Rafał Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: 78.129.196.* 06.06.12, 12:48
        My też mieliśmy Gestora, ale zarząd się rozmyślił, bo chciał niby lepiej i co wyszło gorzej. Zastanawiamy się czy do nich nie wrócić, bo wcześniej było ok.
        • Gość: baś Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.hostingcan.com 29.06.12, 10:32
          Z tymi zarządcami to różnie bywa, nie jest łatwo znaleźć dobrego. Co do Gestora to osobiście nie słyszałem, ale znajomi mówili, że ok. Zawsze trzeba sprawdzić wcześniej, bo to różnie bywa.
        • Gość: misiek Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.jmdi.pl 25.07.12, 20:12
          Polecę dobrego AIU.com.pl, ludzie którzy podchodzą z sercem do nieruchomości i rozliczania mediów
          • Gość: TOMEK Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 14:10
            Polecam firmę Oxbud - jak narazie wykonywane są wszystkie nasze postulaty, miła obsłga i rozliczenie jasne do zrozumienia - polecam.
    • Gość: groblice [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.07.12, 11:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Inna parafia Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.146.137.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.12, 01:10
        Nie polecam fontisu, zarządzają u nas, maja bałagan w papierach, błędne rozliczenia to standard a skuteczność egzekwowania zaległości od opie...czy słaba
        • Gość: zsd FONTIS co Wy na to, krytykują Was !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 22:14
          I co FONTIS powie na takie zarzuty, cytuję:

"Gość portalu: Inna parafia napisał(a):
          Nie polecam fontisu, zarządzają u nas, maja bałagan w papierach, błędne
          rozliczenia to standard a skuteczność egzekwowania zaległości od opie...czy słaba"

FONTIS, czy to prawda ?
      • Gość: TOMEK Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 14:32
        POLECAM OXBUD
    • Gość: tadeuszsz Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.180.184.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.12, 21:31
      Mah zarządca jest ok
    • Gość: Mand APW IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.12, 12:12
      www.apw.wroclaw.pl/kontakt.html
      Ci są super
    • Gość: major Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 21:39
      Tylko nie Zaremba Bartosz , chyba że chcecie być olewani i lekceważeni w trybie ciągłym . Jak najdalej od tego Dziada.
    • tommason Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 24.04.13, 13:57
      Dobre usługi w kwestii zarządzania nieruchomościami we Wrocławiu oferuje firma Gestor, moja wspólnota mieszkaniowa właśnie z nich korzysta, więc może przedzwoń i akurat coś ciekawego zaproponują?
      • Gość: Adam Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.static.korbank.pl 20.05.13, 23:20
        Stanowczo odradzam bardzo niekompetentną firmę Domator s.c. (Jabłeczna)
    • Gość: gosc Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.13, 10:26
      Witam

ja znalazłem firmę Velum. Artykuł o ich działalności można przeczytać na mieszkaniawroc.pl/aktualnosci/24,jak-skutecznie-wynajac-mieszkanie%3F.htm

Pozdrawiam
    • lipicka Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 15.07.13, 15:43
      Zamienię mieszkanie lokatorskie w Chodzieży os. Kruczkowskiego , na Chodzież lub bliską okolicę (najchętniej 3 pokojowe ale również inne oferty),ładne mieszkanie na parterze pow. 59,7 m2 , 3 pokoje ,kuchnia ,łazienka ,wc osobno ,balkon ,zadłużone ( z dopłatą kilka tys. zł.)
      Zobacz więcej na localmart.pl/nieruchomosci/
    • Gość: gosc Domator ul. Jabłeczna Stanisław Jędrzejczyk IP: *.airport.wroclaw.pl 15.12.13, 23:58
      Wystrzegajcie się firmy Domator, skrajnie niekompetentni, brak szacunku dla mieszkańców. Możliwość uzyskania jakichkolwiek przejrzystych rozliczeń, zaświadczeń - graniczy z cudem.
      Poza tym chytry na kasę i leniwy.
    • Gość: gosc Re: zarządca nieruchomości IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.14, 11:33
      Polecam firmę RESIST, jest to nieduża ale długo działająca na rynku firma. Zajmują się swoimi 'podopiecznymi' naprawdę rzetelnie.
    • cyrylcz Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.11.15, 12:25
      Witam mogę polecić dobrą firmę zarządzającą z Wrocławia, posiada na swoim koncie wiele dużych wspólnot mieszkaniowych. Rzetelna firma i może dużo pomóc w egzekwowaniu poprawek lub usunięcia usterek gwarancyjnych od deweloperów. Tel do Pani Dyrektor 508077143. Firma mieści się przy rondzie Powstańców Śląskich.
      Pozdrawiam i Polecam.
      • kaass Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 29.11.17, 11:12
        Polecam A2M co prawda z Poręby ale są super - Aleksander Ślęczka:

tel.: 885 244 722
    • janejan Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 31.03.16, 22:43
      Jedynym sensownym rozwiązaniem jest własny zarząd wspólnoty! i zawarcie umowy na administrowanie nieruchomością należy zadbać w umowie że wszelkie decyzje związane w wydatkowaniem środków Zarząd zatwierdzi administratorowi po uzyskaniu zgody mieszkańców wspołnoty ( głosowanie) większość decyduje ! a jak któremuś z członków się nie podoba to niech idzie do sądu obalać uchwały a w poważnych remontach niech wie że Powiatowy Inspektorat nadzoru budowlanego nałoży karę (od 1000 zł do 25000zł ) czy wtedy ją będzie w stanie zapłacić!!!
    • adaxx123 Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 27.03.18, 21:03
      Jeżeli szukacie zarządcy nieruchomości to mogę polecić wam: armora.pl/us%C5%82ugi-dodatkowe/zarzadzanie-nieruchomosciami , na tą chwile świadczą wysokiej jakości usługi i bardzo nam podpasowali ;)
    • cvbaza Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 11.07.18, 09:20
      skup nieruchomości wrocław skup-nieruchomosci.wroclaw.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka