Gość: cecylia wiklowska Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 23:05 jestem licencjonowanym zarządcą (21458)i chętnie przyjmę wasz budynek w zarząd .od 20 lat zajmuje sie nieruchomościami i mam duze doświadczenie .podaje nr kontaktowy 601693327 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 23:06 jestem licencjonowanym zarządcą i chętnie przyjmę wasz budynek w zarząd .od 20 lat zajmuje sie nieruchomościami i mam duze doświadczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
liczek Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.02.12, 08:13 Witam, wątek jest trochę stary, więc może niektóre informacje nieaktualne... Też szukam dobrego zarządcy dla małej wspólnoty w starej kamienicy. Mam typy: - Bonitatis - Domus - Domestia - 4M - Zarządca Myślałam też o Eurece, ale po przeczytaniu tego wątku - przeszło mi... Proszę o jakieś opinie i sugestie. Muszę dość szybko podjąć jakąś decyzję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula5550 Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.02.12, 15:32 Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.12, 20:44 Nie polecam firmy ADM sp. z o.o. ze Sląska. Przekręty. Chcieliby zagarnąć wszystko. Popytajcie wspólnot z Sosnowca, to się dowiecie o brudnych sprawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.eimperium.pl 19.07.12, 08:59 co macie do ADM Sosnowiec ,slyszalem ze tam zarobki administratora z licencją są bardzo niskie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnypolo Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 10.05.12, 10:18 Jeśli nadal szukasz firmy zarządzającej nieruchomościami, to zajrzyj tutaj. Słyszałem o nich, że działają na rynku. Innych jakoś nie kojarzę, więc Ci więcej firm nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 16:07 tylko nie Domus!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: 78.129.196.* 06.06.12, 12:48 My też mieliśmy Gestora, ale zarząd się rozmyślił, bo chciał niby lepiej i co wyszło gorzej. Zastanawiamy się czy do nich nie wrócić, bo wcześniej było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baś Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.hostingcan.com 29.06.12, 10:32 Z tymi zarządcami to różnie bywa, nie jest łatwo znaleźć dobrego. Co do Gestora to osobiście nie słyszałem, ale znajomi mówili, że ok. Zawsze trzeba sprawdzić wcześniej, bo to różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.jmdi.pl 25.07.12, 20:12 Polecę dobrego AIU.com.pl, ludzie którzy podchodzą z sercem do nieruchomości i rozliczania mediów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 14:10 Polecam firmę Oxbud - jak narazie wykonywane są wszystkie nasze postulaty, miła obsłga i rozliczenie jasne do zrozumienia - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groblice [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.07.12, 11:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna parafia Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.146.137.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.12, 01:10 Nie polecam fontisu, zarządzają u nas, maja bałagan w papierach, błędne rozliczenia to standard a skuteczność egzekwowania zaległości od opie...czy słaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsd FONTIS co Wy na to, krytykują Was !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 22:14 I co FONTIS powie na takie zarzuty, cytuję: "Gość portalu: Inna parafia napisał(a): Nie polecam fontisu, zarządzają u nas, maja bałagan w papierach, błędne rozliczenia to standard a skuteczność egzekwowania zaległości od opie...czy słaba" FONTIS, czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 14:32 POLECAM OXBUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeuszsz Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.180.184.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.12, 21:31 Mah zarządca jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mand APW IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.12, 12:12 www.apw.wroclaw.pl/kontakt.html Ci są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 21:39 Tylko nie Zaremba Bartosz , chyba że chcecie być olewani i lekceważeni w trybie ciągłym . Jak najdalej od tego Dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
tommason Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 24.04.13, 13:57 Dobre usługi w kwestii zarządzania nieruchomościami we Wrocławiu oferuje firma Gestor, moja wspólnota mieszkaniowa właśnie z nich korzysta, więc może przedzwoń i akurat coś ciekawego zaproponują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.static.korbank.pl 20.05.13, 23:20 Stanowczo odradzam bardzo niekompetentną firmę Domator s.c. (Jabłeczna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam Zarządcy nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.13, 10:26 Witam ja znalazłem firmę Velum. Artykuł o ich działalności można przeczytać na mieszkaniawroc.pl/aktualnosci/24,jak-skutecznie-wynajac-mieszkanie%3F.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lipicka Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 15.07.13, 15:43 Zamienię mieszkanie lokatorskie w Chodzieży os. Kruczkowskiego , na Chodzież lub bliską okolicę (najchętniej 3 pokojowe ale również inne oferty),ładne mieszkanie na parterze pow. 59,7 m2 , 3 pokoje ,kuchnia ,łazienka ,wc osobno ,balkon ,zadłużone ( z dopłatą kilka tys. zł.) Zobacz więcej na localmart.pl/nieruchomosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Domator ul. Jabłeczna Stanisław Jędrzejczyk IP: *.airport.wroclaw.pl 15.12.13, 23:58 Wystrzegajcie się firmy Domator, skrajnie niekompetentni, brak szacunku dla mieszkańców. Możliwość uzyskania jakichkolwiek przejrzystych rozliczeń, zaświadczeń - graniczy z cudem. Poza tym chytry na kasę i leniwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zarządca nieruchomości IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.14, 11:33 Polecam firmę RESIST, jest to nieduża ale długo działająca na rynku firma. Zajmują się swoimi 'podopiecznymi' naprawdę rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrylcz Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 17.11.15, 12:25 Witam mogę polecić dobrą firmę zarządzającą z Wrocławia, posiada na swoim koncie wiele dużych wspólnot mieszkaniowych. Rzetelna firma i może dużo pomóc w egzekwowaniu poprawek lub usunięcia usterek gwarancyjnych od deweloperów. Tel do Pani Dyrektor 508077143. Firma mieści się przy rondzie Powstańców Śląskich. Pozdrawiam i Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaass Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 29.11.17, 11:12 Polecam A2M co prawda z Poręby ale są super - Aleksander Ślęczka: tel.: 885 244 722 Odpowiedz Link Zgłoś
janejan Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 31.03.16, 22:43 Jedynym sensownym rozwiązaniem jest własny zarząd wspólnoty! i zawarcie umowy na administrowanie nieruchomością należy zadbać w umowie że wszelkie decyzje związane w wydatkowaniem środków Zarząd zatwierdzi administratorowi po uzyskaniu zgody mieszkańców wspołnoty ( głosowanie) większość decyduje ! a jak któremuś z członków się nie podoba to niech idzie do sądu obalać uchwały a w poważnych remontach niech wie że Powiatowy Inspektorat nadzoru budowlanego nałoży karę (od 1000 zł do 25000zł ) czy wtedy ją będzie w stanie zapłacić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adaxx123 Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 27.03.18, 21:03 Jeżeli szukacie zarządcy nieruchomości to mogę polecić wam: armora.pl/us%C5%82ugi-dodatkowe/zarzadzanie-nieruchomosciami , na tą chwile świadczą wysokiej jakości usługi i bardzo nam podpasowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cvbaza Re: Szukam Zarządcy nieruchomości 11.07.18, 09:20 skup nieruchomości wrocław skup-nieruchomosci.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś