Dodaj do ulubionych

rozny pr dla tej samej strony

29.01.14, 11:17
Witam
Czy moglby ktos mi wyjasnic dlaczego strona z "www" na poczatku ma wyzszy PR niz bez "www"? I jaki mniej-wiecej wplyw ma PR na pozycje strony w Google?
Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • micchaleq Re: rozny pr dla tej samej strony 02.02.14, 21:12
      Google odróżnia adresy www oraz bez www z tego też względu jeżeli strona była gdzieś dodawana istotne jest jak. Najkorzystniej w google zrobić sobie przekierowanie z www na bez www i dodawać stronę wszędzie bez www.
    • michal293 Re: rozny pr dla tej samej strony 17.02.14, 11:44
      PR nie ma wpływu na pozycję. Od dobrego roku nie było aktualizacji PR, więc po co to ciśnienie?
      • e-wystawa.pl Re: rozny pr dla tej samej strony 17.02.14, 23:33
        Ciśnienie nie ciśnienie - może bardziej dociekliwość. Jestem początkującym, a czytając różne artykuły o pozycjonowaniu wszędzie jest mowa o PR. Co prawda coraz głośniej jest o tym, że PR to przeżytek ale ja pytam o to, bo próbuję zrozumieć zasadę działania wyszukiwarki.
        Ok Ale jak nie PR to co dalej? Słyszałem o TR i jeszcze coś... ale nie pamietam - doczytam z czasem
        • michal293 Re: rozny pr dla tej samej strony 19.02.14, 11:02
          Czytaj i działaj. Bo od samego czytania nie zdobędziesz wiedzy. Wiele rzeczy wychodzi w praktyce. wieloma rzeczami ludzie się nie lubią dzielić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka