munky4 11.02.05, 16:23 prosze o ocene strony www.art-foto.w.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porcy Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 12.02.05, 09:05 po pierwsze brawo za umiejętności ... muzyka jest trochę denerwująca ... ps. to chyba niegotowa do publikacja strona ? na aboutMe wyłowiłam kilka błędów ... Odpowiedz Link
kuka9 Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 14.02.05, 23:51 witam! mi się bardzo podoba, graficznie jest super - w czym robiłeś stronę?? Odpowiedz Link
tanatos_mt Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 21.02.05, 22:34 Bardzo dobra strona. Widać że sie na tym znasz. Odpowiedz Link
hesus.hcs Navigacja 15.02.05, 15:39 Popracuj trochę nad nawigacją na stronie, np. powrót do wyboru katalogu itp. Też lubie wszelkiego rodzaju fade'y ale przeźroczystości we fleshu są bardzo zasobożerne. W skali 0-10 oceniam 6.5 za flasha 8.5 za fotografie. Spróbuj z tłem bardziej w grafitową szarość niż w czerń wtedy foto B&W nabierają specyficznego charakteru. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
munky4 ... 16.02.05, 09:50 Spoko biore to pod uwage.Jednak mozna dodac jasny zolte tlo dal lepsezgo kontrastu fotografia tez bedzie prezentowana dobrze :) Jednak tak powzanie co do tla to pozostane przy nim co do nawigacji to masz racje jest troszke problemowa jesli chodzi o powroty ale traci sie sciezki.Plusem jest jednak latwosc zagniezdzenia sie sfw :) pzodrawiam Odpowiedz Link
gajowy_marycha kilka uwag 04.05.05, 19:53 Watek co prawda troche stary, ale strona ladna, warto zeby obejrzalo ja wiecej ludzi, wiec "do gory":) A przy okazji dodam swoje trzy grosze. Bardzo ladny projekt strony, dobrze dobrany podklad dzwiekowy i fonty. Poniewaz tresc dotyczy dziedziny artystycznej wykorzystanie Flasha, dzwieku jest jak najbardziej zasadne. Ale: 1. Szkoda, ze zapomniales o internautach "bezflashowych", oni tez lubia fotografie :). Publikujac w internecie staramy sie dotrzec do jak najwiekszego grona odbiorcow, a nie go zawezac. A u ciebie jeszcze wieksze okrojenie: "You will need... itd.", a to znaczy ni mniej ni wiecej tylko "chcesz czlowieku obejrzec moja strone, to lec do sklepu, kup lepszy sprzet i doinstaluj pare rzeczy". Witryna nie jest zbyt mozno rozbudowana, warto przygotowac wersje statyczna. Tez moze byc efektowna. 2. Nie podoba mi sie, ze bedac Polakiem zrobiles stronke tylko po angielsku. Snobizm? Nie pochwalam, tym bardziej, ze tekst AboutMe jest z powaznymi bledami! 3. Zmienilabym font w linku "Prywatna galeria: aktu, portretu, ludzi". Bardziej "logiczny" bylby w tym miejscu sanserif. Ciut mniejszy lub troche jasniejszy. No i dlaczego tu akurat jest po polsku? Niekonsekwencja. 4. Przewijanie "okienek" troche nawala. 4. Poniewaz masz talent zapewne ta strona nie bedzie ostatnia jaka wykonales. Pomysl, czy nie warto przerzucic sie na bardziej aktualna technike budowania stron, czyli w oparciu o div-y, a nie tabele. To glowne bledy, reszta to drobiazgi, ktore mozna zaakceptowac Ogolnie gratulacje i piatka z plusem (jesli nie czyta sie tekstow ;-)) Odpowiedz Link