Dodaj do ulubionych

www.art-foto.w.pl ---> ocena :)

11.02.05, 16:23
prosze o ocene strony www.art-foto.w.pl
Obserwuj wątek
    • porcy Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 12.02.05, 09:05
      po pierwsze brawo za umiejętności ... muzyka jest trochę denerwująca ...
      ps. to chyba niegotowa do publikacja strona ? na aboutMe wyłowiłam kilka
      błędów ...
      • kuka9 Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 14.02.05, 23:51
        witam!
        mi się bardzo podoba, graficznie jest super - w czym robiłeś stronę??
        • tanatos_mt Re: www.art-foto.w.pl ---> ocena :) 21.02.05, 22:34
          Bardzo dobra strona. Widać że sie na tym znasz.
    • hesus.hcs Navigacja 15.02.05, 15:39
      Popracuj trochę nad nawigacją na stronie, np. powrót do wyboru katalogu itp.
      Też lubie wszelkiego rodzaju fade'y ale przeźroczystości we fleshu są bardzo
      zasobożerne.
      W skali 0-10 oceniam 6.5 za flasha 8.5 za fotografie.
      Spróbuj z tłem bardziej w grafitową szarość niż w czerń wtedy foto B&W nabierają
      specyficznego charakteru.

Pozdrawiam!
      • munky4 ... 16.02.05, 09:50
        Spoko biore to pod uwage.Jednak mozna dodac jasny zolte tlo dal lepsezgo
        kontrastu fotografia tez bedzie prezentowana dobrze :) Jednak tak powzanie co
        do tla to pozostane przy nim co do nawigacji to masz racje jest troszke
        problemowa jesli chodzi o powroty ale traci sie sciezki.Plusem jest jednak
        latwosc zagniezdzenia sie sfw :) pzodrawiam
        • gajowy_marycha kilka uwag 04.05.05, 19:53
          Watek co prawda troche stary, ale strona ladna, warto zeby obejrzalo ja wiecej
          ludzi, wiec "do gory":) A przy okazji dodam swoje trzy grosze.

Bardzo ladny projekt strony, dobrze dobrany podklad dzwiekowy i fonty. Poniewaz
          tresc dotyczy dziedziny artystycznej wykorzystanie Flasha, dzwieku jest jak
          najbardziej zasadne. Ale:

1. Szkoda, ze zapomniales o internautach "bezflashowych", oni tez lubia
          fotografie :). Publikujac w internecie staramy sie dotrzec do jak najwiekszego
          grona odbiorcow, a nie go zawezac. A u ciebie jeszcze wieksze okrojenie: "You
          will need... itd.", a to znaczy ni mniej ni wiecej tylko "chcesz czlowieku
          obejrzec moja strone, to lec do sklepu, kup lepszy sprzet i doinstaluj pare
          rzeczy". Witryna nie jest zbyt mozno rozbudowana, warto przygotowac wersje
          statyczna. Tez moze byc efektowna.

2. Nie podoba mi sie, ze bedac Polakiem zrobiles stronke tylko po angielsku.
          Snobizm? Nie pochwalam, tym bardziej, ze tekst AboutMe jest z powaznymi bledami!

3. Zmienilabym font w linku "Prywatna galeria: aktu, portretu, ludzi". Bardziej
          "logiczny" bylby w tym miejscu sanserif. Ciut mniejszy lub troche jasniejszy. No
          i dlaczego tu akurat jest po polsku? Niekonsekwencja.

4. Przewijanie "okienek" troche nawala.

4. Poniewaz masz talent zapewne ta strona nie bedzie ostatnia jaka wykonales.
          Pomysl, czy nie warto przerzucic sie na bardziej aktualna technike budowania
          stron, czyli w oparciu o div-y, a nie tabele.

To glowne bledy, reszta to drobiazgi, ktore mozna zaakceptowac
          Ogolnie gratulacje i piatka z plusem (jesli nie czyta sie tekstow ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka