vizar 17.07.05, 21:41 Witam, Zastanawia mnie fakty czy ktoś z Was tworzy strony www w programie corel draw. Wydaje mi się że jest tam bardzo prosto i łatwo założyć nie skomplikowaną stronkę. Czy macie jakieś przeciwskazania by używać tego programu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurek1983 Re: strona www w COREL-u 18.07.05, 13:18 Zeby tworzyc poszczegolne czesci grafiki w Corelu nie widze przeciwwskazan, całego layout'u nigdy nie probowałem. Jednak zeby wrzucic to do internetu i tak musisz wyeksportowac do jpg, gif, png... Odpowiedz Link
vizar Re: strona www w COREL-u 18.07.05, 21:35 No właśnie corel sam eksportuje grafikę na jpg czy gif. Odpowiedz Link
szczurek1983 Re: strona www w COREL-u 19.07.05, 14:07 Eksportuje ale to jego naturalny format nie jest :) Odpowiedz Link
intermaniak Re: strona www w COREL-u 26.07.05, 08:13 Widziałem taką animację reklamową firmy COREL - jak to można zrobić stronę internetową kilkoma ruchami myszki. To duże uproszczenie :) Takie strony robią raczej tylko autorzy,którzy są "artystami" i gdzie odpowiedni design strony jest ważniejszy od jej funkcjonalności. Dobre wsparcie mapowania obrazków jakie jest w pakiecie DRAW to jeszcze stanowczo za mało,żeby program ten zaliczał się do specjalistycznych narzędzi webmastera. Odpowiedz Link