Dodaj do ulubionych

licznik odmierzający czas do...

09.07.06, 09:55
Czy mogę znaleźć jakiś gotowy licznik odmierzający dni, ale także i godziny do
jakiegoś wydarzenia?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szczurek1983 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 13:36
      Możesz, jeśli tylko poszukasz.
    • yenka27 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 15:17
      Czy mogę=gdzie mogę? :-)
      • szczurek1983 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 15:45
        www.google.pl/
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,0.html
        szukaj.wp.pl/
        szukaj.onet.pl/
        szukaj.interia.pl/
        www.szukacz.pl/
        search.yahoo.com/
        search.msn.com/
        Myślę że na początek wystarczy.
        • yenka27 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 16:33
          W taki sposób juz sobie szukałam. Dziękuję.
          • szczurek1983 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 16:55
            W takim wypadku dziwię się, że nie znalazłaś.
            Moje zaangażowanie w odpowiadanie jest identyczne jak Twoje w zadawanie pytań i
            szukanie samemu odpowiedzi na nie.
            Nie określiłaś nawet czy szukasz skryptu który działa po stronie klienta czy
            serwera.
            Skryptów takich jest pełno a jeśli nawet nie spełniają naszych oczekiwań do
            końca, można je sobie dostosować.

Jednak wybacz widząc Twoje zaangażowanie dlaczego ja mam poświęcać swój czas na
            wpisywanie haseł w wyszukiwarke i czytanie wyników skoro to Tobie są one potrzebne.

Są strony na których są zbiory skryptów i nie jest trudno do nich dotrzeć,
            dlatego uważam że to jednak brak Twoich chęci a nie brak skryptów w sieci.
            Forum to nie jest interfejs wyszukiwarki.
            • yenka27 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 17:03
              Pytając nie miałam na celu zmuszanie kogoś by szukał za mnie odpowiedzi.
              Z tego co zaobserwowałam większość ludzi tu na forum zna się na projektowaniu
              stron o niebo lepiej niż ja. Ja potrzebowałam tylko 1 dodatku, który na pewno
              nie jedna z osób ma gdzieś u siebie na stronach.
              Chciałam podarować sobie szukanie, bo zwykle schodzi na to masa czasu.
              Ideą tego typu stron jest jak pomoc tego kto wie, temu kto nie wie przy
              minimalizacji nakładów czasowych. Ale widocznie nie na tym forum. Tutaj zawsze
              spotykam się ze swego rodzaju "traktowaniem z góry". Cóż umysły ścisłe nie
              należą do najżyczliwszych.
              • szczurek1983 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 17:12
                - nie jestem umysłem ścisłym, a co do mojej życzliwości to różni ludzie na tym
                forum mają różne odczucia więc chyba z gruntu zły nie jestem
                - nie wiem na ile znasz się na projektowanie stron, bo nic o tym nie napisałaś
                - jak udzielić Ci pomocy kiedy nie podajesz podstawowych informacji jak język
                programowania który Cię interesuje, lub chociaż czy ma się to odbywać po stronie
                klienta czy serwera?
                - z tą pewnością, że ma to ktoś na stronie bym nie przesadzał bo jest to raczej
                gadżet, odliczanie czasu można też wykorzystywać w funkcjach, które nie maja
                pełnić takiej roli, ale wtedy nie są to już tak uniwersalne rzeczy.
                - nie traktuję Cię z góry, to wynika z mojego światopoglądu nikogo tak nie
                traktuję, przykro mi że masz takie odczucia
                - w zadanie pytania raczej nie włożyłaś zbyt wiele wysiłku a oczekujesz, bardzo
                precyzyjnej odpowiedzi a raczej podania gotowego skryptu.
              • szczurek1983 Re: licznik odmierzający czas do... 09.07.06, 17:15
                I jeszcze jedno, kiedy napisałem adresy wyszukiwarek twierdziłaś, że tak już
                szukałaś. W kolejnej wypowiedzi twierdzisz już, że chciałaś zaoszczędzić sobie
                czasu i zadałaś pytanie na forum. Więc jednak potraktowałaś to jak interfejs
                wyszukiwarki.
                • tommy_from_cracow Re: 11.07.06, 17:39
                  Witaj o Pani,

www.webinside.pl/js/tutoriale/78
                  To JavaScript wiec jesli ktos ma zle ustawiona date na komputerze rowniez i
                  licznik bedzie sie mylil. Odlicza dni, ale chyba przerobienie go by pokazywal
                  godziny to nieproblem?
                  Tu w PHP wiec data pobierana z serwera jesli odpowiednio podzielimy/pomnozymy
                  dni/godziny bedzie to o co pytalas.

Pozdrawiam!
                  • tommy_from_cracow Re: 11.07.06, 17:40
                    Za duzo pracuje
                    to link do PHP:
                    phppl.ezpublish.no/wortal/artykuly/php/podstawy/obliczanie_ilosci_dni_do_okreslonej_daty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka