lunaty0 28.07.06, 19:44 Chciałbym założyć sklep internetowy .Proszę o fachowe wskazówki oraz przydatne linki.Namiary na dobrych twórców stron internetowych i hosting dobry lecz nie przesadnie drogi. Dziękuję zapomoc i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommy_from_cracow Re: hosting 28.07.06, 21:42 Witaj, Napisz mzoe wiecej jesli chodzi o wielkosc przedsiewziecia. Prfesjonalnych firm hostingowych jest mnostwo. Jesli chodzi o calosc to moze osobno poszukaj grafika, osobno firmy hostingowej, osobno kogos kto wykona strone. Czesto niestety uslugi KOMBO pozostawiaja wiele do zyczenia. Sa gotowe sklepy internetowe zarowno darmowe jak i platne, wybor nalezy do ciebie, sam musisz posprawdzac ktory trafia w Twoje potzreby. Jesli zlecisz tworzenie sklepu od nowa musisz liczyc sie z tym ze koszty moga byc wyzsze. Jesli ktos zrobi sklep dla Ciebie opierajac sie o gotowe skrypty, sprawdz ich wersje i to czy sa zdebugowane choc wiekszosc jest juz naprawde dobrze zabezpieczona. Hosting dobieraj uwzgledniajac latwosc administracji, wielkoscia baz danych i ich iloscia, szybkoscia, bezpieczenstwem, tym ile osob wchodzi na strone tj. przewidywanym transferem. Duzo firm chwali sie certifikatami i opiniami klientow. Sprawdzaj takie rzeczy. Powodzenia! Odpowiedz Link
prezes.ss Re: hosting 31.07.06, 18:29 Witam,<p> Wykupiłem server na lap.pl i jestem bardzo z niego zadowolony za 95 zł mam 1 GB nieograniczonej ilości baz MySQL oraz ilości domen a mam ich na razie 5. Transfer jest wystarczający na razie się nie zawiodłem, sami oceńcie ich parametry, a i na życzenie użytkownika wgrywają na twój server profesjonalny skrypt Sklepu Internetowego z zapleczem technicznym.</p> <p> Stronka:www.lap.pl </p> Odpowiedz Link
aneko_chan hosting 31.07.06, 21:32 www.webhostingtalk.pl/ warto poczytac posty na forum :) Ja polecam -> www.i365.pl - - - - Projektowanie stron www www.e-pascal.pl - noclegi Odpowiedz Link
ivoneyin Re: hosting 05.07.13, 05:19 Darmowy hosting nowej generacji! Zapomnij o stereotypach na temat darmowego hostingu. Hostinger jest inny. Oferujemy stabilną i bogatą w funkcje usługę z fantastycznym supportem! Dzięki korzystaniu z technologii przetwarzania w chmurze, uptime naszych usług wynosi 99.9%. Żadnych reklam i banerów na Twoich stronach Żadnych linków tekstowych. Żadnych denerwujących popupów. Żadnych promujących postów na forum. Twoja strona jest całkowicie wolna od reklam - na zawsze. Prosty kreator stron WWW Teraz każdy może bardzo łatwo stworzyć swoją stronę. Nawet nowicjusz komputerowy może zbudować atrakcyjną stronę internetową, dzięki naszemu kreatorowi stron WWW! Wybierz jeden ze 100 szablonów, a Twoja strona będzie gotowa w 5 minut. Obsługa PHP i MySQL Oferujemy obsługę PHP i MySQL bez żadnych ograniczeń. Nasz silnik PHP bogaty jest w funkcje, wersję PHP możesz zmienić jednym kliknięciem, a bazami danych zarządzać przy pomocy phpMyAdmina. Autoinstalator skryptów i CMS Przy pomocy zaledwie kilku kliknięć, możesz zainstalować Wordpressa, Joomlę, fora, sklepy online i wiele innych. W pełni funkcjonalne i profesjonalnie wyglądające strony postawione w kilka minut. Dołącz do naszego programu partnerskiego Zaproś swoich znajomych do Hostingera aby otrzymać super prezenty: odtwarzacze MP3, LED powerballs, pendrivy USB, kamery szpiegowskie, Darmowe rejestracje domen, tablety Google Android i wiele innych! SPRAWDŹ NAS Odpowiedz Link
c.j.g.i Re: hosting 01.08.06, 11:58 Cześć, polecam "nethosting" netii używam od kilku tygodni i jestem zadowolony. Wielka zaleta: pełna administracja zdalna przez interfejs www Wada: brak dostępu po ssh www.nethosting.pl/ Startować możesz od razu bo dają demowe konto od ręki. -- www.agrobras.pl/ Odpowiedz Link
sempower Re: hosting 25.04.24, 07:05 A ja polecam hosting www na dyskach nvme w serwisue 123host.pl Mają megapromkę na duże pakiety i super szybki hosting nvme. Bardzo dobre wsparcie przez telefon i direct admin z softacoulusem gdzie jest ponad 400 aplikacji do zainstalowania na jeden klick. Odpowiedz Link
netdc.pl Re: hosting 10.10.13, 20:44 Zachęcam do zapoznania się z ofertą NetDC.pl www.netdc.pl/serwery-www Do każdego konta hostingowego bezpłatna domena ".pl" oraz 50% rabatu! Odpowiedz Link
magda-8686 Re: hosting 30.11.14, 15:18 Ostatnio właśnie przyglądam się ofercie NET DC. Przeglądam różne propozycje i ta wydaje mi się bardzo sensowna. Szczególnie podoba mi się opcja serwerów dedykowanych www.netdc.pl/serwery-dedykowane. Zakładam firmę, chcę aby mohja strona była jak najbardziej widoczna w sieci. Chcę też zapewnić jej stabilność i bezpieczeństwo. Net Dc ma dobrą ofertę za naprawdę przystępną cenę. Odpowiedz Link
w-domu Re: hosting 10.11.13, 19:07 Przy sklepie internetowym, nie ma co się łaszczyć na 10zł oszczędności, podstawa stabilność. Ja swoje stronki trzymam na nazwa.pl drogo, ale bez problemów Odpowiedz Link
muzycznatoplista Re: hosting 07.12.13, 23:47 Na serwery WWW polecam poniższy hosting (ceny od 3,99 za miesiac): bit.ly/R7hVDX Odpowiedz Link
renatamalina Re: hosting 08.01.14, 13:21 Bardzo dobry i stabilny hosting dostaniesz w różnych firmach. Ważne, żeby zorientować się odnośnie ceny do jakości stabilności, bo nie każdy tani oznacza dobry. Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług proHosta i nie narzekam. Odpowiedz Link
kylos.pl Re: hosting 25.02.14, 23:41 Serdecznie zapraszamy Wszystkich do zapoznania się z naszą ofertą! Gwarantujemy wydajny i stabilny hosting w przystępnych cenach: www.kylos.pl/ Odpowiedz Link
wodoglowie Re: hosting 10.02.14, 09:23 Polecam darmowy hosting [url=http://api.hostinger.pl/redir/2875854]HOSTINGER[/url] bez reklam. Godny polecenia Przestrzeń Dyskowa - 2000 MB Transfer Danych - 100 GB Liczba Stron - Nieograniczona! Obsługa PHP(wersje 5.2, 5.3, 5.4) Bazy Danych MySQL Konta Email - 2 Odpowiedz Link
kylos.pl Re: hosting 25.02.14, 23:40 A nie lepiej kupić dobry i płatny hosting? Tutaj przedstawiamy argumenty, które za tym przemawiają: www.kylos.pl/blog/czy-darmowe-hostingi-w-rzeczywistosci-sa-darmowe/ :) Odpowiedz Link
malinowamaba Re: hosting 19.05.14, 13:26 Ja osobiście mogę polecić www.kylos.pl/, mam u nich kilka stronek i muszę powiedzieć, że ich serwery naprawdę dają radę. Odpowiedz Link
7sandi Re: hosting 18.08.14, 18:12 Polecam firmę Softoro z Torunia. Profesjonaliści znajacy się na rzeczy, zrobili mi strone i jestem naprawdę zadowolona. Odpowiedz Link
tbur Re: hosting 09.09.14, 16:08 Polecam sprawdzić ranking 100 najwiekszych, łatwiej wybrac goo.gl/pUv25o Odpowiedz Link
barbara4632 Re: hosting 12.12.14, 15:58 zapraszam na gg: 21977067 dziś da sie niedrogo ;) Odpowiedz Link