morgan25 06.01.08, 12:42 szukam fajnej nuzyki do strony którą tworze gdzie szukać?? pozdrwiam kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz.kurdziel Re: muzyka 06.01.08, 20:00 Witaj! Z serwisów, które znam oferujących tego typu materiały, żaden nie jest wartościowy, są to słabe kawałki, słabe jakościowo i krótkie. Jednak ostatnio sam odkryłem pewien serwis, który zawiera m.in. (i to bardzo dużą ilość) muzykę tworzoną przez amatorów i profesjonalistów do wykorzystania nawet w celach komercyjnych. Nie licz na to, że jest to muzyka znana itp. tworzą ją ludzie, którzy uprawiają to w ramach hobby, ale uwierz mi, niekiedy jakość nie odbiega od tych, którzy robią to zawodowo... wracając do tematu - utwory są głownie na dwóch licencjach - do wykorzystania komercyjnego (pamiętaj, że wypada zapytać czy możesz użyć utwór, o ile nie trzeba nawet) i do wykorzystania niekomercyjnego, chyba ta druga zezwala na wykorzystanie na stronie jeśli jest stworzona do celów niekomercyjnych. Ale pewny nie jestem - przeczytaj te licencje. Ogólnie warto zajrzeć, w przypadku strony flaszowej można uzyskać wyśmienity efekt z dobrym podkładem muzycznym. ps: ale się rozpisałem www.jamendo.pl Odpowiedz Link
a.nancy Re: muzyka 16.01.08, 11:29 > Ogólnie warto zajrzeć, w przypadku strony flaszowej można uzyskać > wyśmienity efekt z dobrym podkładem muzycznym. o boze web usability do spolki z acessibility popelniaja spektakularne samobojstwo Odpowiedz Link
muzycznyonline Re: muzyka 15.01.08, 13:30 Tutaj znajdziesz duzo music-center.livenet.pl Odpowiedz Link