29.01.12, 19:26
Proszę wybaczyć ale po przeczytaniu Faktów nr 1/2012 poczułem się zażenowany.Ktoś kto tam pisał,delikatnie mówiąc, jest skończonym ch...m.To ma być publiczna gazetka.Z wyglądu to szmatławiec a z treści to wyczuwam zgliźliwca! Wstyd mi za tych lub tego autora.
Obserwuj wątek
    • andrju123 Re: Odczucia 30.01.12, 11:03
      Na tym forum, udzielała się osoba "faktyzawiercie" wiec może ona ma coś z tym wspólnego.
      Tutaj ludzi mniej zagląda niż na zawiercie.info, tam dużo komentarzy, ale tam coś nie bardzo to jest "niezależne".
      Ludki tam piszą, że Mach załatwił remont dworca, gdzie indziej info, że to sprawa Mazura, straszny chaos informacyjny, z tymi rondami, z tym projektem ściekowym.
      Trzeba by sprawdzać po kolei zarzuty.
      Do wyjaśnienia pierwszy.
      Czy starostwo rzeczywiście dostało karę (podobno 0.5 mln) za błędy przy inwestycjach rond?.
      Potem
      Jak to jest z założeniem tego celu w "ściekach", jeśli ktoś wpisał np. efekt 90 procent gospodarstw (podobno projekt składał Mach) potem obniżono podobno za Mazura (do ilu nie wiem w "paszkwilu" jest napisane, że do poziomu najniższego jaki jest dopuszczalny) i jeśli się nie jest w stanie spełnić nawet tego obniżonego poziomu pomimo dopłat za przyłącza, to dlaczego założono taki efekt, może zbyt optymistycznie.
      Potem szkoła w Bzowie, jakim cudem nagle jakiejś fundacji się opłaca prowadzenie tej szkoły? Gdzie jest haczyk?

Czyli wydrukować dzisiaj może każdy, ale żeby się nie podpisać, pozostaje bardzo duży niesmak.
    • bialadama1970 Re: Odczucia 30.01.12, 18:58
      Też czytałam. Zgadzam się niestety ze wszystkim co tam jest napisane. (nie wnikam w styl) Moim zdaniem - prawda ujrzała światło dzienne, ktoś kto się nie boi a dużo wie wyłożył kawę na ławę. Jaki paraliż wśród władz wywołała gazetka widac na zależnym portalu Zawiercia. Autor napisał artykuł natychmiast i bez wytchnienia do dziś pisze komentarze. Wysłałam 7 chwalących Fakty komentarzy i ani jeden nie ujrzał światła dziennego.
    • bialadama1970 Re: Odczucia 30.01.12, 19:06
      Dla kogoś kto ma chwilę czasu i potrafi myśleć jest link z faktów o raporcie: www.zawiercie.eu/dokumenty/raport-2006-2010.pdf
      Ukryty mocno na stronie urzędu, ale wynika z niego jednoznacznie ile Mazur zrobił i co robi obecny Prezydent.
      Bardzo pouczająca lektura - polecam.
    • fasolkaa1 Re: Odczucia 06.02.12, 02:15
      Obecny prezydent o nazwisku MACH a imieniu Ryszard doprowadził do tej pory,ze nasze ŻABKI stoją w błocie na rondzie a nie na baseniku który miał być za postojem TAXI .Możliwe,ze zapłacili karę i brakło na basenik.I tym sposobem dla potomnych Mach będzie tym prezydentem który zlikwidował nasze Żabki.Chociaż do końca kadencji daleko a przed wyborami niektórzy potrafią cuda obiecywać.
      • fasolkaa1 Re: Odczucia 06.02.12, 02:24
        Na temat zawiercia.info dodawania przez nich komentarzy,drukowania listów do redakcji to szkoda sobie warg obijać:)) Dobrze,ze już nie cyganią ludzi używając w tytule słowa NIEZALEŻNE
        W kąpani wyborczej poznaliśmy na czym polega ich niezależność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka