Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka

08.07.13, 16:34
Witam szukam kosmetyczki która usuwa laserowo wąsik ewentualnie włoski z okolic brody. Nie wiem czy w Zawierciu jakiś salon to wykonuje pytałam w 3 i nie posiadają laseru. Może ktoś z Was ma jakiś namiar na kosmetyczkę nie musi być w Zawierciu może gdzieś dalej. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • blondi_k23 Re: Kosmetyczka 15.08.13, 10:09
      Słyszałam, że salon fryzjersko-kosmetyczny "LOOK" (ul. Porębska) posiada laser do trwałego usuwania owłosienia. Koleżanka usuwała tam włoski pod pachami- nie wiem ile to kosztuje bo to zależy od powierzchni chyba ale można zadzwonić i zapytać. Wiem tylko, że żeby trwale usunąć jakiekolwiek owłosienie to potrzeba kilku zabiegów (koleżanka była chyba na 3 czy 4 zabiegach) ale jak masz wąsik tylko to jest to mała powierzchnia więc nie powinno być tragicznie finansowo. Tym bardziej, że problem będzie "z głowy" na długi długi czas.
    • goska0608 Re: Kosmetyczka 24.08.13, 17:01
      Witaj, niestety niewiem w jakim salonie kosmetycznym znajdziesz laser ale jeżeli chcesz skorzystać z innych usług kosmetycznych to gorąco polecam salon MADAME na ul. Piłsudskiego 77 świetna profesjonalna obsługa i zabiegi na najwyższym poziomie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka