usarmy 15.03.07, 11:15 co myslicie o tych "Chuck Norrisach" w zasadzie po co Straz Miejska nie lepiej Chuckow przenies do Policji....bynejmniej koszty by spadly w UM!!!Ale to jest moje zdanie. Pozdrawiam wszystkich "Chuckow" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy76siek Re: STRAZ MIEJSKA ZAWIERCIE 18.03.07, 21:23 Ta służba jest w takiej formie dość dziwna choć gdyby trochę udoskonalić pewne rzeczy mogłaby mieć rację bytu. Ale do tego trzeba trochę woli, pomysłu i wodza z jajami który tym będzie rządził. Myślę że jak tak gonią za babciami handlującymi pietruszką to niech lepiej wykażą się na naszym dworcu.Dlaczego tu nie gonią nikogo za brak czystości , odśnieżonych schodów itd Jak widzę to co przedstawia ten teren każdego dnia to z mandatów powinni zarobić na swoje utrzymanie. PANIE KOMENDANCIE - TRZEBA TROCHĘ MYŚLEĆ! Odpowiedz Link
majeczkaa Re: STRAZ MIEJSKA ZAWIERCIE 31.03.07, 14:27 Oczywiście rozgoniłabym tych wałkoni w SM. Myślę, że wobecnym kształcie się nie sprawdzają, a nie widzę chęci wprowadzenia zmian i skutecznego działania. Jeśli ich jedynym zadaniem jest jeżdżenie samochodem służobwym po mieście - to tutaj wypadają świetnie. Odpowiedz Link
usarmy Re: STRAZ MIEJSKA ZAWIERCIE 18.07.07, 17:01 Na portalu zawiercie.info przeczytalem,ze Straz Miejska ma "gonic" sklepikarzy ktorzy sprzedaja alkohol to jaks farsa...przyklad przed polgodziny przy mnie kolo wiek max 17 lat 0,7 Sobieski 4 Lechy a dwie osoby dalej Strazak Miejski!!!!!!Farsa!!!!! Oddajcie pieniadze z podatkow obywatelom!!!! Odpowiedz Link