Gość: mj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 14:07 Witam. Chciałabym w przyszłym roku wybrać się do Paryża na zwiedzanie z Triadą (samolot, 5 dni). Czy ktoś mógłby opisać jak to mniej więcej wygląda? Chodzi mi o hotel, program wycieczki itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Paryż z Triadą. IP: *.tczew.net.pl 17.10.09, 17:14 Paryż triada 5 dni samolot ( opis wycieczki z lipiec 2009r ) 1 dzień: przylot zwiedzanie pola elizejskie, wieczór czas wolny ( polecam wybrać się wieczorem na spacer po Montmartre. 2,3,4 i 5 dzień zwiedzanie zgodnie z programem a jak przewodnikiem będzie Darek to na pewno dołoży coś więcej. Program i przewodnik super, hotel straszny ( ale tam się tylko śpi) Śniadania kontynentalne tzn. rogalik i bułeczka z dżemem plus kawa ( dla mnie za mało ale obok hotelu piekarnia a w niej super kanapki za 3 euro ) obiadokolacje proponuje nie wykupuj ponieważ zapłaciliśmy po 50 zł a dostali bon do sieci flunch za 8 euro to lepiej zapłacic na miejscy w kasie za obiad. Wycieczka warta polecenia pozwala zobaczyć najpiękniejsze zakątki Paryża. Dodatkowa opłata za bilety wstępu od osoby ok 170 euro od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Paryż z Triadą. IP: *.mgsp.pl 17.10.09, 19:34 > obiadokolacje > proponuje nie wykupuj ponieważ zapłaciliśmy po 50 zł a dostali bon do sieci > flunch za 8 euro to lepiej zapłacic na miejscy w kasie za obiad To jeszcze robią te numery z flunchem? Byłem z Triadą kilka lat temu na 7+7 Francja (zwiedzanie) + Hiszpania (plażowanie). To był mój pierwszy i ostatni raz z tym biurem podróży Odpowiedz Link Zgłoś