Gość: dalek IP: *.g1.isko.net.pl 12.11.09, 12:32 Witam rodzinnych podróżników. Prosze o podpowiedzi, sprawdzone miejsca, biura ewentulanie oferty wczasów 2+2 w Hiszpanii, Grecji, ewentualnie w Turcji. Dzięki za pomoc i pozdroowka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.net.stream.pl 12.11.09, 13:58 Już podpowiadałam dwa miejsca świetne pod kątem wypoczynku z dziecmi- nie są to takie bajeranckie hotele ale dla mnie z samymi zaletami absolutnie bez wad . Chrousso Village na Chalkidiki z Rainbow Tours i Z orbisu Majorka hotel Holiday Garden , moze tez być Sandy Breach na Korfu z Grecos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elinek Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 22:39 W te wakacje byłem z Triada w Złotych Piaskach w hotelu Golden Beach - oferta rodzinna. Bardzo dobre miejsce, niezły hotel, plaża piaszczysta z łagodnym zejściem dla dzieci. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:09 Hej, w niemieckim Neckeramanie są oferty, w których 2 dzieci do 6 lat ma świadczenia hotelowe gratis, ja juz wykupiłam na lato 2010 lipiec 11 dni all Ibiza dla 4 osób ( 2 + 2 - 3 i 6 lat) 1700 euro, trzeba tylko trochę się naszukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalek Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.g1.isko.net.pl 13.11.09, 09:20 Moje dzieciaki sa deczko starsze, wypadały poza przedział do 6 lat :- ). Koala, a skąd wylot? Wakacje zakupiłaś przez niemieckie biuro ? Jak to wygląda w praktyce, znaczy taki zakup ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:25 wylot Berlin Tegel, zakup całkowicie online , w polskim neckermanie ( sprzedającym oferty niemieckie ) za to samo Pan wyliczył mi 2990 euro (hotel ma 3,5 gwiazdki i małą własną plażę- zatoczkę) , oferta jest z XNEC , to taki odłam neckermana , mający bardzo korzystne oferty , ale rezerwacja przez stronę neckermann-reisen.de, zaliczka 20% płatna w euro na konto w Niemczech, dokumenty przyszły do domu po 4 dniach od rezerwacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalek Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.g1.isko.net.pl 13.11.09, 09:52 No właśnie przeglądałem oferty Neckermann de i faktycznie ceny zdecydowanie niższe, niż w polskich biurach. Pozostaje tylko dojazd do Berlina. I jeszcze kwestie mentalności narodowych - sam posród Niemców ? :-) Dziękuję za informacje, zaraz polatam po stronach niemieckich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 10:08 My jeździmy do Berlina dzień wczesniej koraystając z ofert sleep, park & fly, w holtelu Quality Hotel Berlin ( 4 gwiqzdki), nocleg, śniadanie + parking to koszt . ok. 100 euro ( dla wszytkich razem), polecam, z niemcami nie jest źle , organizacja jest perfekcyjna, a Polaków trafia się całkiem sporo, dwa lata temu na Majorce było z nami 4 rodziny z Polski( Szczecin, Zgorzelec)dużo jest tez tzw. Polskich niemców, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 2+2 najlepsze oferty na 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 09:16 selectours Odpowiedz Link Zgłoś