bezkolcow 25.12.09, 10:39 Szukałam, wybierałam, marudziłam i w końcu się zdecydowałam: hotel Anna Maria w Anissaras. Ma niewiele opinii w necie i to sprzed paru lat. Może ktoś był w zeszłym roku? Ktoś się wybiera? Z nastoletnimi dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzo Re: Kreta w czerwcu IP: *.aster.pl 25.12.09, 17:35 Jak wybierasz malutki hotel, to trudno oczekiwać że się zaraz odezwie chór osób dogłębnie go znających. Muszą ci wystarczyć pojedyncze opinie takie jak np to www.holidaycheck.de/hotelbewertung-Hotel+Anna+Maria+Kameralnie+mi%C5%82o+i+cicho+polecam-ch_hb-id_1141214.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: Kreta w czerwcu IP: *.e-wro.net.pl 30.12.09, 19:04 Bardzo dobry wybór. Cisza, spokój, apartament duży przestronny, sypialnia i ogólny pokój duży, wyposażony w TV, lodówkę, kuchenkę, talerze, garnki, sztućce itp. Na terenie hotelu mały basen i leżaki. Dla dzieci brodzik ( osobno ). Bardzo dobre jedzenie, czysto, smacznie.Mieliśmy śniadania i objadokolacje. Na terenie hotelu dużo kwiatów i zieleni. Wróciliśmy bardzo, bardzo zadowoleni. Korzystaliśmy z basenów, leżaków i plaży w hotelu Anabell Village. Odpowiedz Link Zgłoś