Dodaj do ulubionych

Hotel Alara w Incekum-Turcja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 17:39
Kto z Was był w tym lub ubiegłym roku w tym hotelu i zechciałby odpowiedzić na
kilka pytań? Pozdrawiam -Janusz
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.satfilm.net.pl 07.06.10, 20:37
      nie byłem ale sie tam wybieram 6 sierpnia, czytałem duzo pozytywnych
      komentarzy ( mam nadzieja że były prawdziwe)

• Gość: jaho55 Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 21:58
        Ja też tak myślę. My lecimy 23.06 więc będą informacje z pierwszej ręki. Pozdrawiam
        • Gość: a Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:26
          Witam. Wypoczywałam tam w 2007 r.Jeden z bardziej udanych urlopów.Hotel położony w pięknym ogrodzie,dwie plaże hotelowe.Jedna piaszczysta,szeroka,druga tarasowa.Morze ciepłe z łagodnym zejściem. Obsługa hotelowa nastawiona dla turysty,grzeczni uczynni i bardzo mili.
          Zyczę udanych wakacji.
          • Gość: colin Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.chello.pl 08.06.10, 21:33
            Mam pytanie gdzie jest ta druga plaża tarasowa ,o której piszesz ???
            • Gość: a Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:14
              Schodzi się bezpośrednio po schodkach przy barze,plaża znajduje się poniżej basenu.Zejście do morza bardzo łagodne,piaseczek.W katalogu itaki są zdjęcia.Plaża piaszczysta jest na końcu hotelu.
              Dodam jeszcze,że jedzenie jest bardzo dobre.Duży wybór i bardzo smaczne.Oczywiście słodkości i owoce.
          • Gość: jaho55 Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:02
            witam.
            Czy w hotelu Alara na basenie i na plaży są maty na leżaki i ręczniki plażowe?
            Czy bez problemu można korzystać z plaży należącej do alara west i alara star?
            Czy jest sejf w pokoju czy tylko w recepcji i ile kosztuje?
            Na zdjęciu w zatoczce cumuje statek hotelowy, czy robią rejsy celem obserwacji
            delfinów??
            czy warto walczyć o pokój na piętrze
            Co to jest ten rejs po rzece Mangavat?
            Pozdrawiam- Janusz
            • Gość: a Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:43
              Na plaży i przy basenie są leżaki plus materace,ręczniki bierze się z recepcji.Ja zawsze wożę swoje plażowe,więc nie pamiętam,ale wszystkiego dowiesz się na miejscu.Można korzystać z basenów i plaży alara star i alara west,jednak hotel alara ma ładniejszą plażę i goście z tamtych hoteli przychodzili do nas.
              W p[okoju jest sejf.Ja nie korzystała
              Statkiem,który cumuje w zatoczce można popłynąć i obserwować delfiny.
              Z wycieczek fakultatywnych to byłam tylko w Pamukkale i na własną rękę w Alanyi.
              Pokoje są o dobrym standarcie,codziennie sprzątane.Myślę,że cały dzień będziesz poza pokojem to i widok nie będzie miał znaczenia.
              Dodam tylko,,że hotel położony jest w przecudnym ogrodzie.
              Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania,chętnie odpowiem.
              Może na maila.
              Pozdrawiam-Anna
              • Gość: jaho55 Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:36
                Witaj Aniu.
                Dziękuję za informacje.
                .jak wygląda dostępność leżaków na plaży?
                czy te delfiny to się czasami pokazują?
                czy na posiłki (kolacja) w restauracji obowiązują długie spodnie
                Pisz na: jaho55@o2.pl
                • Gość: krakus Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 12:10

Ja wybieram się tam 25 czerwca, liczę na udany wypoczynek :))

obiezyswiat.org/index.php?gallery=3127
                  • Gość: jaho55 Re: Hotel Alara w Incekum-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:01
                    Ja wylatuję 23.06,Jeśli oczekujesz pięknej zieleni ,ciszy i spokoju, ,ładnej
                    plaży i dobrego jedzenia to będziesz zadowolony. Pozdrawiam -Janusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka