Dodaj do ulubionych

last minute

IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 15:58
W sierpniu planuję dwutygodniowy urlop, który chciałabym wykorzystać by pierwszy raz polecieć gdzieś korzystając z LAST MINUTE.
Mam zamiar rozejrzeć się za ofertą ok. tydzień wcześniej, by ceny były naprawdę atrakcyjne. Będę z mężem i 10-letnim synem.

Czy możecie mi polecić jakieś biura podróży? Może macie jakieś rady dotyczące Last Minute?

Dziękuję,
Gosia
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: last minute 29.06.11, 17:05
      w tym roku, np. w Itace najlepsze ceny są dwa dni przed wyjazdem
      • kamyczek05 Re: last minute 29.06.11, 19:24
        Ja już w tym roku byłam na last minute, w Egipcie za 1200 zł więc niewiele. A kupowałam na kilka dni przed wylotem więc trafiłam idealnie. Ogólnie sam Egipt fantastyczny, piękna pogoda, ludzi jeszcze nie za dużo. Uwielbiam last minute, można latać w najróżniejsze miejsca za tak niewielką kasę!
        • Gość: milton Re: last minute IP: *.kalisz.mm.pl 29.06.11, 20:32

Egipt to raczej najtansze miejsce.
    • Gość: kasika Re: last minute IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 20:40
      Jeśli nie zależy ci na konkretnym mieście wylotu i masz kilka dni na wylot, kierunek jest ci obojętny to pewnie coś znajdziesz.

• Gość: szyk Re: last minute IP: 94.232.35.* 16.09.11, 07:53
      lepiej kupowac we wczesnej rezerwacji duży wybór i też niskie ceny

Egipt w grudniu **** all 1380 zł
      • Gość: antyspam Re: last minute IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 10:19
        nie jesteś już marcelam, który leci do Egiptu ?
    • Gość: zumba Re: last minute IP: *.ghnet.pl 16.09.11, 13:36
      byliśmy w tym roku na last minute w egipcie, tak jak ty - zaczęliśmy się rozglądać jakieś 6-7 dni przed wylotem ;) byliśmy w sharm-el-sheikh w mexicana sharm resort z biurem z pszczółką, bardzo pozytywnie było, tak... spontanicznie :D
      w sumie jeśli zależy ci żeby po prostu odpocząć, a nie zwiedzić coś konkretnego, to to jest chyba najlepsza opcja cenowo.
      • anjolka77 Re: last minute 07.10.11, 15:53
        Lecę na kolejne last minute. Namówiłam koleżankę i po raz kolejny w swoim życiu lecę do Egiptu, a konkretnie do Hurghady. Pobyt zapowiada się super, bo z tego co wiem pogoda dopisuje. Słońce świeci, a mój hotel ma podgrzewaną wodę w basenie także na pewno będę mogła się jeszcze kąpać i cieszyć promieniami słońca. Bo niestety, w Polsce ma już padać deszcz a niebawem nawet śnieg. Nie lubię zimy, muszę uciekać w ciepłe kraje!
        • Gość: turysta Re: last minute IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 09:02
          to może poleć też gdzieś indziej, oprócz Egiptu jest sporo fajnych miejsc, gdzieś byłaś jeszcze ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka