Dodaj do ulubionych

Pytanie o centrum nurkowe

14.09.11, 09:02
Czy ktos moze wie cos o tym miejscu?

one2dive.com/
Ta wielu forach jest sporo negatywnych opinii o polskim centrum nurkowym w Phuket asiandivers i znalazlam drugie miejsce, niestety niewiele informacji na jego temat. Moze znacie jeszcze inne adresy?

To sa spore pieniadze - po kilka tysiecy dolarow za osobe sa sam pobyt, wiec zalezy mi na uczciwej firmie.
Obserwuj wątek
    • nurkowanie.info.pl Re: Pytanie o centrum nurkowe 16.09.11, 07:28
      Maćku, Moniko, zamiast wypisywać anonimowe posty na forach powołując się na napisane samodzielnie przez Was opinie, bez nazwisk, nazw, faktów może napiszecie do Pawła z Koh Phangan i umówicie się z nim na nurkowanie (bo chyba wybieracie się do Tajlandii na nurkowanie, skoro poruszacie taki temat). Sami sprawdzicie, czy warto.
      Mam setki zadowolonych klientów, większość z nich nie czyta forów, ale zadbam o to, aby pojawiły się prawdziwe posty ludzi z całej Polski, podpisane imieniem i nazwiskiem, komentujące poziom usług mojego centrum nurkowego Asian Divers.
      Jeśli macie wątpliwości, zadzwońcie do największych centrów nurkowych w Polsce oraz do ludzi, których autorytet jest wśród nurków uznany, a także do biur podróży, wysyłąjących do nas dziesiątki ludzi. Zapytajcie, jak się z nami współpracuje i co mówią powracający od nas turyści. Zacznijcie od Waszego podwórka: Nautica Kraków i CN Kraken, ale też biuro podróży Victoria Travel, Nautica Poznań, Big Blue Diving Gdynia, High Dive Zielona Góra i wiele innych- to są miejsca skupiające wielu nurków i świetnych instruktorów. Są to też miejsca, gdzie Wasza przygoda z nurkowaniem może się zacząć. To jest rzetelne źródło informacji, polecam.
      Jeśli Waszym celem jest uzyskanie opiniim, a nie wyładowanie złości za pozew sądowy o zniesławienie.
      Ja chcąc nurkować szukałabym opinii wśród żywych ludzi, autorytetów, a nie anonimowych użytkowników forum internetowego.
      Pozdrawiam z gorącego Phuket. Mamy środek pory deszczowej ale wrzesień w tym roku łagodny - kolejny dzień pięknego słońca.
      Tak, słońce - jego brak powoduje depresję i chandrę. Poleććie gdzieś w ciepłe kraje, gdzie ludzie cieszą się życiem zamiast gnuśnieć przy komputerze tworząc nieistniejące profile forumowiczów, których zadaniem jest sączenie jadu.
      Życie wśró palm, raf koralowych i ciepłego morza, posiadanie własnego basenu i jedzenie warzyw bez pestycydów może wywoływać zawiść zarówno u bezrobotnej, bezdzietnej jak i pracującej na etacie w korporacji.
      Tracisz czas na pisanie na forach, zatruwając się codziennie własnym jadem, zamiast ugotować coś dobrego lub zrobić coś pożytecznego. Coś, co przyniesie radość.
      Ja czekam, aż upiecze się domowej roboty chleb, który zjem ze śledziem - wczoraj przyjechali na Phuket dwaj Polacy, przywożąc nam bezinteresownie wiele kilogramów polskich smakołyków i bajki polskie dla Julka. Akcja "dożywiania" naprawdę działa a dla mnie takie akty niezwykłej serdeczności obcych ludzi utwierdza w przekowaniu, że Polacy są fantastyczni i umieją cieszyć się życiem.
      Zaraz jadę na wycieczkę, gdzie będzie masaż, chińskie wróżby i wiele innych ciekawych atrakcji a wieczorem dużo dobrego, świeżego jedzenia. Będę się dobrze bawić razem z turystami z Polski.
      A Ty pisz dalej te swoje bzdury podszywając się pod kilka nicków.
      Ciekawe, kto będzie bardziej zadowolony ze swojego dnia.
      saładi kaa
      Małgorzata Paulo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka