baobab-ka 20.09.11, 16:17 Czy ktoś z Koleżeństwa może mi poradzić, gdzie zostawić autokar? Czy parkingi w tych miastach są płatne? Dziękuję serdecznie za wszelkie wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ere.13 Re: Cannes, Nicea-parkingi 20.09.11, 16:53 Dear Madam, Further to your kind request, we are glad to give you the following information : The car park "Laubeuf" is the only one dedicate to bus, and it is located at the Old Port of Cannes, Quai Laubeuf - Tel. : 04 93 38 43 15 You will find more information in the attached document we send you and on the following link : www.interparking-france.com/Anglais/Fiche.php3?num=7 Should you need any further assistance, do not hesitate to contact us back. Best regards, Stéphanie Conseiller(e) en Séjours Office du Tourisme Palais des Festivals et des Congrès SEMEC (Société d’Économie Mixte pour les Événements Cannois) La Croisette CS 30051 06414 Cannes Cedex - France www.palaisdesfestivals.com www.cannes.travel Tel : +33 (0)4 92 99 84 22 Fax : +33 (0)4 92 99 84 23 Mail : tourisme@palaisdesfestivals.com Odpowiedz Link Zgłoś
maddymad Re: Cannes, Nicea-parkingi 20.09.11, 20:18 W Nicei masz płatny parking przy lotnisku, jadąc Promenadą Anglików w kierunku lotniska po lewej przed tym ostatnim. Widać z drogi. Tylko do centrum dość daleko... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baobab-ka Re: Cannes, Nicea-parkingi 21.09.11, 15:12 Serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Cannes, Nicea-parkingi 24.09.11, 14:39 Ten parking masz w okolicy skrzyżowania Bulwaru Anglików z ulicą jakiegoś "doktora na literę R.".:) ,po tej stronie BA, po której jest morze . (jestem zmęczona i nie chce mi się grzebać w mapach). Odpowiedz Link Zgłoś