Dodaj do ulubionych

BUT - uwaga oszuści

26.09.11, 10:16
BUT- z Warszawy, organizują kolonie i obozy dla dzieci. Szkoda tylko że później mają problem z wypłatami dla pracowników. Ja pracowałam dla nich całe lato i jak na razie żadnych pieniędzy na koncie. Umowy podpisne a dział księgowości na urlopie więc nawet nikt nie jest mi stanie powiedzieć czy poszły przelewy. Ogólnie praca z biurem nie jest zła, ale bierzcie kasę od razu po imprezie najlepiej w gotówce po później może być problem.
Obserwuj wątek
    • smerv Re: BUT - uwaga oszuści 26.09.11, 16:20
      Księgowa na urlopie to najstarszy wykręt na świecie. Jak jest na urlopie, to ktoś przejmuje jej obowiązki (np. właściciel). Co, może właściciel nie wie, co się dzieje na jego koncie? 14 dni po terminie płatności wysyłasz listem poleconym ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty (są gotowe druki). jak nie podziała to w najgorszym razie zainwestujesz ze dwie setki w adwokata i potem komornik ściągnie im z konta.
      • gakako Re: BUT - uwaga oszuści 29.09.11, 22:18
        Współpracuję z BUT-em od trzech sezonów i nigdy nie miałam problemów z kasą. Zawsze wszystko w terminie.
        Byłam kierownikiem na kilku turnusach a także pilotowałam ich wycieczki. Przyznam szczerze, że jestem ze współpracy z nimi zadowolona.
        Jak widać to nie reguła....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka