Dodaj do ulubionych

Nie z ITAKĄ

IP: *.nsm.pl 10.06.04, 00:11
Zdecydowanie nie polecam biura podróży Itaka. 90% informacji zamieszczonej w
katalogu jest niezgodna ze stanem faktycznym. Nie ten budynek hotelu co na
zdjęciu, nie ten pokój (jak za Gierka), brak TV i radia, zimna woda, mrówki w
pokoju, brudna plaża, a gorszego widoku z balkonu nie można chyba sobie na
wyspie (Rodos) wyobrazić - na blaszany dach wielkości chyba 130m2).
SKANDAL!!!. Jednak biuro w żaden sposób nie poczuwa się do przeprosin, a co
dopiero do winy.
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: Nie z ITAKĄ IP: *.chello.pl 14.06.04, 15:43
      Zgadzam się w całej rozciągłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wcześniej był wątek na temat jakości tego "biura" ale został olany,dlatego nie
      współczuje!
      Pozdr.
      • Gość: ANNA TRAVEL Re: Nie z ITAKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:18
        NAJWIĘKSZY PRZEGLĄD DOBREJ OFERTY MA ANNA TRAVEL.
        BEZ OSZUKAŃSTWA/GAZETA WYBORCZA SPRAWDZIŁA/.
        PA,PA
    • Gość: gość Re: Nie z ITAKĄ IP: *.zentis.com.pl / 195.117.99.* 18.06.04, 11:24
      Czy ktos ma doświadczenie z Itaką w temacie wycieczki do Paryża -czekam na pomoc
      • agnieszka.sakowska Re: Nie z ITAKĄ 18.06.04, 16:43
        Moze ich podac do Krajowej Izby Turystyki???
    • Gość: gosc Re: Nie z ITAKĄ IP: *.itaka.pl / *.itaka.pl 19.06.04, 13:47
      a moze by tak jakies konkrety?
    • Gość: ARSI Re: Nie z ITAKĄ IP: 212.244.108.* 19.06.04, 14:27
      A w jakim hotelu na Rodos byłaś, napisz bo też sie wybieram z nimi i moze to o
      oim hotelu piszesz.
    • Gość: maro Re: Nie z ITAKĄ IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 19.06.04, 17:16
      ludzie nie straszcie. wlaśnie dzisiaj omal nie wykupiłem u nich wczasów wlaśnie
      na rodos.
    • Gość: Jacek Re: Nie z ITAKĄ IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 21.06.04, 13:01
      A tak. Mialem nawet 2 tygodnie klientow ktorzy zamiast do W-wy wrocili do
      Katowic!!!! To dopiero mieli niespodziankę!
      • Gość: MacColin Re: Nie z ITAKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:51
        Kiepski z Ciebie agent, skoro nie wiesz, ze to nie wina Itaki ale Air Polonii.
        Ciesz sie ze w ogole wrocili bo na przyklad Alfie po akcji Air Polonii nie
        udalo sie znalezc na czas dla wszystkich klientow miejsc w samolotach,
        niektorzy z nich musieli dluzej zostac w Egipcie ale Alfy za to nikt nie wini.
        O tym tez pewnie nie wiesz, bo przeciez jestes kiepskim agentem ;-) Zycze Itace
        i innym biurom, z ktorymi wspolpracujesz zebys sprzedawal jak najmniej ich
        ofert. Skoro totalnie nie wiesz co sie dzieje na rynku turystycznym nie mozesz
        byc dobrym agentem...
    • Gość: Ania Re: Nie z ITAKĄ IP: 195.136.254.* 24.06.04, 11:17
      Ja mam bardzo dobre wrażenia z wycieczek zorganizowanych przez Itakę. Byłam na
      dwóch, rok temu w Bułgarii, a rok wcześniej w Chorwacji. Byłam także z innym
      biurem w Grecji. Mając porównanie i będąc zadowolana z obsługi Itaki pierwszym
      katalogiem, do którego zaglądam planując tegoroczne wakacje, jest właśnie
      Itaka. Ja osobiści polecam.
      • Gość: ANNA TRAVEL Re: Nie z ITAKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:20
        Z ITAKĄ NALEŻY JECHAĆ NA WYSPĘ ITAKA.
        RESZTA ŚWIATA -SŁODKO Z ANNĄ TRAVEL.
        TANIO,WESOŁOI NAMIĘTNIE.
        • Gość: ktoś Re: Nie z ITAKĄ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 13:11
          A gdzie to Anna Travel organizuje wycieczki? czyżby sexturystyka?:))
          • Gość: MacColin Re: Nie z ITAKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:29
            Sexturystyka moze i tez, ale panienki w biurze robia podobno klientom "dobrze"-
            tak przynajmniej wynikalo z ogloszenia, ktore p.Anna dawala do GW "Turystyki" ;-
            ))
    • Gość: bebe Re: Nie z ITAKĄ IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 27.06.04, 17:50
      Od paru lat jeżdżę z Itaką za granicę i jestem zadowolona z ich oferty. Cena
      odpowiada jakości. A co do insektów - taki bywa czasami urok pewnych regionów w
      krajach południowych.
      • Gość: marta Re: Nie z ITAKĄ IP: *.interspeed.com.pl 01.07.04, 14:00
        A właściwie to gdzie byłaś na wakacjach z tym biurem. ja w lipcu wybieram sie
        do Bułgarii. Jak słysze te krytyczne głosy to sama nie wiem co o tym sądzić i
        czy przypadkiem to nie bedzie porażka....
        • Gość: bebe Re: Nie z ITAKĄ IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 01.07.04, 16:01
          Byłam w Rimini,na wycieczce objazdowej po Grecji, we Włoszech, też na Sycylii.W
          tym roku jadę do Francji.Nie wiem jak jest obecnie w Bułgarii,byłam tam parę
          tat temu - plaże są szerokie i piaszczyste.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka