Dodaj do ulubionych

BP Atena - Kraków

23.05.12, 16:30
Kolejny raz ogłaszają się na Wenecję lotniczą. Zawsze na krótko przed imprezą. Grupa 8 osób.
Wczoraj się ogłosili na....dziś. Ktoś zna to biuro? Nie wiem czy to zwykły zbieg okoliczności, czy coś tu jest nie tak....
Obserwuj wątek
    • ischwona Re: BP Atena - Kraków 23.05.12, 16:53
      BP jest z Oświęcimia. Ja z nimi nie jeździłam, ale po zachowaniu się osób z biura i kiepskim kontakcie raczej bym się nie wybrała. Czytałam też o nich kiepskie opinie, ale może wypowiedzą się Ci co współpracowali. Gdyż tak jest co roku, że oni na ostatnią chwilę szukają kogoś. Nie dziwię się z jakimiś transferom, ale w przypadku wycieczek pobytowych, objazdowych i wahadeł, to dziwne, że szukają na ostatnią chwilę.
      • blanka-2 Re: BP Atena - Kraków 23.05.12, 17:10
        fakt, są z Oświęcimia. To wylot na dzisiejszą imprezę był z Krakowa.
        • bolo.11 Re: BP Atena - Kraków 23.05.12, 18:52
          Uważajcie na nich,wielu pilotom nie zapłacili wynagrodzenia,nie podpisują żadnej umowy o pracę, oprócz tego nie zapłacone hotele i świadczenia dla grup w kraju i za granicą,z takimi biurami jedzie się dwa raz:pierwszy i ostatni,przeciwko właścicielce biura Atena obecnie prowadzonych jest kilka spraw w sądzie,mi też nie zapłaciła za pracę.Pozdrawiam.
    • mallagada Re: BP Atena - Kraków 23.05.12, 21:38
      Pracowałam z nimi jak dotąd raz, i na pewno jest to jeden wielki chaos. I raczej nie polecam, jeśli mieszkasz daleko od Oświęcimia- po imprezie kontakt mailowy/ telefoniczny praktycznie niemożliwy. Ja akurat mieszkam blisko, osobiście załatwiłam wszystko bez problemu. Miałam umowę o dzieło, zapłacili przyzwoicie, nie narzekam. Ale bałagan naprawdę spory. I też intrygują mnie ich ogłoszenia na pilotów "last minute"...

• blanka-2 Re: BP Atena - Kraków 24.05.12, 11:43
        dzięki za komentarze. tak właśnie pomyślałam, że coś tu śmierdzi.....szkoda, że cała turystyka tak śmierdzi przez nieuczciwych właścicieli biur i ich chore "akcje". ja akurat w turystyce pracuję dorywczo, mam inne zajęcie główne i chyba całe szczęście.....jeśli jadę to zazwyczaj z biura już mi znanego albo z polecenia i zawsze jest ok. w ten sposób pracuję z uczciwą mniejszością. próbowałam kilka razy reagować na ogłoszenia i jakoś nie miałam szczęścia...już na etapie załatwiania czytelne było co będzie dalej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka