Dodaj do ulubionych

Jakie biura zbankrutują w lipcu ?

08.07.12, 10:48
jakieś przecieki ?
Obserwuj wątek
    • colin1974 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 10:56
      Mi przecieka rura z wodą w ogródku ...
      • marilla43 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 11:06
        No to zadzwon po hydraulika :-)
        • janan2 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 12:19
          Pewno by przybiegł szybciutko.Nawet taki z francuskiej reklamy.Jak zwykle świetnie się prezentuję na przystani greckiej w tych króciutkich białych.Dawno Cię nie było.

Poza tym wróżenie z fusów które biuro upadnie.Jakoś takie państwo mamy chroniące oszustów.Zasada jest jedna.Bankructwo,szybki powrót urlopowiczów do kraju,no i równie szybki wyjazd właściciela z kraju za granicę.Oczywiście z pieniędzmi tych co zapłacili,ale stracili urlop i kasę.To już cykliczne,norma i oczywiście chore.Polska nie chroni własnych obywateli przed oszustami.Są już nowe typy BP na upadłość,mam nadzieję że moje tam nie trafi.Ale zawsze sprawdzam w jeden niezawodny sposób.Szukam upadłego biura sprzed lat i nazwiska jego właścicieli(oczywiście spółki z.o.o).Jeśli powtarza się nazwisko w aktualnie działającym BP we władzach lub zarządzie,no to omijam,nie kupię choćby było nawet za połowę ceny.Jest wtedy 100% pewności ,że się nadzieje na bankructwo.To jest systemowe oszustwo.Póki co Allah uchronił.
    • jacky1976 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 12:49
      Mam nadzieję że ITAKA padnie bardzo im tego życzę od pewnego czasu
      • amertillek Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 13:01
        A ja zycze tobie bankructwa albo czegoś równie przyjemnego.
        • jacky1976 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 16:13
          co pracujemy w tej firemce że tak zabolało :)
      • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 13:18
        Itaka nie padnie, przynajmniej narazie. Ma się całkiem dobrze :)
        • saderan0 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 13:28
          a skąd to możesz wiedzieć ?
          znowu głosisz swoje mądrości...
          • markar72 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 14:13
            stawiam na oasis które jest po triadzie najbardziej zadłużone i neckermann na ten rok
            • gladi3 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 14:53
              exim podobno zwalnia ludzi.tnie koszty
          • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 15:28
            saderan0 napisał(a):

> a skąd to możesz wiedzieć ?
            > znowu głosisz swoje mądrości...

Poczytaj gazety
            • saderan0 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 17:28
              kasia_p45 napisała:

> saderan0 napisał(a):
              >
              > > a skąd to możesz wiedzieć ?
              > > znowu głosisz swoje mądrości...
              >
              >
              > Poczytaj gazety
              >
              czytam gazety z trochę innej półki niż Fakt i podobne szmatławce
              osłabiasz mnie coraz bardziej jak tak czytam Twoje bzdurki na każdy możliwy temat
              • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 17:55
                To po co czytasz? każe ci ktos?
                • saderan0 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 19:25
                  kasia_p45 napisała:

> To po co czytasz? każe ci ktos?
                  niestety nie ma opcji "ukryj bzdurne posty tego użytkownika" :)) chętnie skorzystałbym :)
                  wiedzę,że i45 podziela moje zdanie, może nareszcie zrozumiesz,ze nikt tu nie chce czytać Twoich bzdur i sobie pójdziesz? juz kiedys o to prosilem w mniej milym tonie
                  • janan2 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 19:44
                    Może sobie już dacie na wstrzymanie z Kasią.Każdy pisać może na forum póki co.Przymusu czytanie nie ma,tym bardziej odnoszenia się i wpisów z zaczepną odpowiedzią na nie.Poza tym rzecz dotyczy biur,a nie osoby.Więc z czego te polemiki i rugi pruskie wynikają!?
                    • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 22:07
                      Ech, niektórzy tak już mają..
                  • gemalla do : saderan0 08.07.12, 21:25
                    ustawienia--> znajomi-->dodaj nieprzyjaciela :D
                    • saderan0 Re: do : saderan0 08.07.12, 21:39
                      haha :D dzięki :D ta funkcja może się przydać :)
                      szkoda,że nie ma "skasuj nieprzyjaciela z forum" :)
                      dzięki Gemalla
            • i45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 19:03
              kasia_p45 napisała:

> saderan0 napisał(a):
              >
              > > a skąd to możesz wiedzieć ?
              > > znowu głosisz swoje mądrości...
              >
              >
              > Poczytaj gazety
              >

a Ty zapewne wieżysz co pisza w tych szmatławcach / większośc to artykoły sponsorowane dla normalnych inaczej.....
        • i45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 19:01
          kasia_p45 napisała:

> Itaka nie padnie, przynajmniej narazie. Ma się całkiem dobrze :)

a niby skąd możesz to wiedzieć ....i nie Tatka tylko NOWA ITAKA jak myślisz skąd ta zmiana ....
          • saderan0 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 19:22
            i45 szkoda czasu na dyskusje z kasia_p45 - tam gdzie zabiera glos na forum to pisze takie bzdury,ze az rece opadają - już kilka osób jej o tym napisało a ta nadal swoje bzdurki wypisuje :)
            • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 20:23
              i45 to trollska parodia mojego nicka, ze tez chce ci sie z nim gadac?
            • wwandotroll Re: do saderan0 08.07.12, 21:56
              za to ty zabrałes głos w tym wątku parę razy i jakos nie widze żebys wypowiedział sie na temat przewodni tego wątku . Co cie obchodzi personalnie ksia45 ? Poproś o maila i napisz prywatnie co cie boli a nie pi...lisz bzduru o jakis swoich odczuciach które g...no kogo obchodza . Wznieś się na wyzyny swojego jednocyfrowego IQ i odpowiedz lub nie na proste pytańko ...jakie biura.... a nie wcielaj sie w rolę mędrka bo wygląda to żałośnie. wp2007
              • kasia_p45 Re: do saderan0 08.07.12, 22:05
                haha dzieki :))
              • janan2 Re: do saderan0 08.07.12, 22:37
                >Wznieś się na wyzyny swojego jednocyfrowego IQ i odpowiedz lub nie na proste pytańko...jakie >biura....
                Przykro mi!Ale się nie doczekasz.Dlaczego to zapytaj prawnika jak cię stać.A z przemyśleń każdy wyciągnie wnioski i tu nie trzeba być żadnym mędrkiem.Trzeba jednak mieć to jednocyfrowe IQ.Nie wystarczy jednak "0" jak w twoim przypadku sądząc po cytacie wyżej.Dzięki za jednocyfrówkę,to jest jednak "cuś".Na resztę nie będę odpowiadał,no bo z amebą czy innym pierwotniakiem się nie wymienia poglądów,szkoda zachodu.
              • saderan0 Re: do saderan0 08.07.12, 22:52
                moze Ty jestes jasnowidzem i wiesz jakie biuro zbankrutuje :) swoją wypowiedzią udowodniłeś jakie masz IQ heh
                • saderan0 Re: do saderan0 08.07.12, 22:54
                  saderan0 napisał(a):

> moze Ty jestes jasnowidzem i wiesz jakie biuro zbankrutuje :) swoją wypowiedzi
                  > ą udowodniłeś jakie masz IQ heh
                  oczywiscie to bylo do ciebie trollu czy wantrollu jak tam sie przezywasz :)
    • janan2 Ciekawe zjawisko z tymi BP 08.07.12, 16:45
      No bo jak można tak bankrutując w oczywiście kontrolowany sposób,tak spiepszyć rzeczy oczywiste.
      Normalny przedsiębiorca,wykonuje pracę usługę,produkuje za własne lub kredyt,sprzedaje,wystawia fakturę i dopiero mu płacą po fakcie.Lub nie.
      W tej branży z góry biorą kasę za jeszcze niewykonaną usługę,wszystko opłacone przed,ryzyko niewielkie i czasami zamierzona upadłość przed faktem.Jakby systemowo.
      Jeden i drugi,przedsiębiorca czy pośrednik musi skalkulować ryzyko.
      Jeśli nie trafi to popłynie.
      Więc niewytłumaczalne zjawisko lub wytłumaczalne w jedyny możliwy sposób.Albo całkowite nieudaczniki,albo z góry zamierzony cel osiąga w postaci bankructwa,założony od samego początku w najbardziej dogodnym momencie dla właściciela takiej z.o.o.
      Więc tu niczego nie można przewidzieć.W takim przypadku się nie da.Trzeba wierzyc w uczciwość,ale wiara,to nieco za mało w biznesie.
    • jacky1976 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 17:07
      A ja tam dalej stawiam na Itakę, ciekawe czy UOKiK w tym roku wzorem roku ubiegłego też nałoży na nich kilka baniek kary
    • gemalla Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 20:58
      padnie TUI bo jakoś ślepa jestem i nie znalazłam na ich stronie znaczka rzetelna firma........
      • kasia_p45 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 08.07.12, 22:09
        tez nie znalazłam, ale lepiej juz nie kracz .. !
      • malik12345 Re: Jakie biura zbankrutują w lipcu ? 09.07.12, 12:13
        dużą szanse ma prawdopodobnie ECCO i Oasis , choc ten drugi zawsze borykał się z problemami -zawsze niby na minusie a jechałem z nimi kiedyś i nie bylo problemu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka