ewcia1980 30.07.12, 15:48 witam orientujecie się czy Vacansolei mają jakieś oferty first minute? (ja już planuję przyszłoroczny urlop :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Vacansolei IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.12, 16:13 a co to jest vacansolei ? Odpowiedz Link Zgłoś
bor36 Re: Vacansolei 11.02.13, 14:26 szukam opiini na temat vacansoleil w czechach januv dul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vacansolei IP: *.ibs.net.pl 27.03.13, 23:42 Podbijam temat. Czy ktoś był na wakacjach organizowanych przez to biuro? Mają fajne oferty we Włoszech ale kompletnie ich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Vacansolei IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 20:43 Witam , byłem z całą rodziną już trzy razy . Kemping Fabulus i Mare Pineta we Włoszech oraz Mareda w Chorwacji , jesteśmy bardzo zadowoleni , namioty ok. , jak i wyposażenie ich cena porównywalna do wypoczynku w Polsce . W tym roku również jedziemy z tego biura do Capo Vieste na południu Włoch . Naprawdę uczciwie polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Czerniejews Re: Vacansolei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.15, 10:50 Bogdan, mam pytanie odnośnie kempingu Mareda w Chorwacji , możesz coś więcej napisać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś