Gość: Rysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 14:21 Zna ktoś tą firmę ? Możecie cos o niej powiedzieć ? Jak to u nich wyglada z wyjazdami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janka Re: Ab Trading IP: *.eltronik.net.pl 24.12.12, 09:46 Jestem pod wrażeniem usług tego biura. Podałam tylko zarys tego o co nam chodzi. Przedstawiono mi kilka ciekawych propozycji.Wszystko zostało perfekcyjnie załatwione.Wypoczynek super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ab Trading IP: *.ists.pl 30.12.12, 14:44 Pierwszy raz słyszę, jakoś ostatnio dużo nowych nazw się pojawia.... Lepiej nie ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja222 Re: Ab Trading IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 08:56 Ja zaryzykowałam i nie załuje. Są świetni. Mam do nich pełne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc123 Re: Ab Trading IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.13, 09:05 AB Trading - to coś jak jedna ze spółek Gudzowatego albo Krauze :D:D - ludzie pod wpływem czego wy takie nazwy wymyślacie dla swoich firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mteorek Re: Ab Trading IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 12:46 Zarówno wyjazdy jak i dystrybucja biletów stoi u nich na wysokim poziomie i korzystając z ich usług nigdy się nie zawiodłem. Świetna firma. Odpowiedz Link Zgłoś