Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 01:51
czy moge prosic o opinie o Rainbow + Chiny i Wietnam, chce kupic te impreze ale znajomi odradzaja ze polowe wycieczki spedze w sklepach i mam wybrac inne biuro
Obserwuj wątek
    • Gość: wisełka Re: prosze o pomoc IP: *.ip.netia.com.pl 04.02.13, 08:44
      a nie prościej przeczytać program?
      • Gość: nowy Re: prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 19:33
        na właśnie nie, znajomi program przeczytali i okazało się że to co napisali owszem zobaczli ale przez 0,5 godz a po 3 godz ciągali ich po sklepach. Pytam bo chce skonfrontować czy tyko oni miei takie odczucie czy inni uczestnicy też
        • brehia78 Re: prosze o pomoc 05.02.13, 17:18
          Ja byłam z Rainbow w samych Chinach (W krainie złotego smoka) i, choć wycieczka była generalnie udana, podzielam odczucia Twoich znajomych. Szop szopa szopem poganial, raj dla zakupoholikow ;).
    • 13renata Re: prosze o pomoc 11.02.13, 20:17
      Ja tak może z innej beczki zupełnie, ale nie zastanawiałas sie może nad oragnizacja wyjazdu samemu, ja tak robie od lat wystarczy znalesc przewoznika zaufanego jezeli jesteś ze Śląska mogę polecić stronkę mercedesbus.pl/kontakt.html firma jest z katowic, takie wyjazdy sa znacznie tansze wystarczy poszukac noclegu a cena jest znacznie mniejsza. Ja zawsze pytam o to czy moze bedzie organizowany wyjazd w dane miejsce, niestety jedyny minus to taki ze nie mozesz zorganizowac wyjazdy miesiac wczesniej np. to nie biuro podrozy i oni nie organizuja wycieczek jedynie przewoz osob w dane miejsce, pare razy mielismy plan pojechac np. w gory a ladowalismy nad morzem he he, ale za to koszty sa duzo tansze a wyjazdy i tak zaliczam do udanych.
      • ivis Re: prosze o pomoc 19.02.13, 13:49
        Renata, przeczytalaś post ze zrozumieniem???? bo jak na razie to rozbawiłaś swoim spamem
        juz widze jak turyści do CHIN i WIETNAMU busem z katowic cisną

Czasem warto pomyśle zanim sie napisze "reklamę ' dla firmy - ja wiem że na pewno z jej uslug nie skorzystam
        • Gość: chacha Re: prosze o pomoc IP: *.devs.futuro.pl 19.02.13, 14:38
          I nawet nie wiadomo czy dojedziesz do chin bo znajomi chcieli w gory a wyladowali nad morzem :) takze mozesz trafic np na grenlandie. Pekam ze smiechu. przepraszam za brak polskich liter.
          • jolantas1955 Re: prosze o pomoc 19.02.13, 14:53
            Byłam z Rainbow parę razy. Kenia, Wenezuela, coś bliższego i nie widzę specjalnej różnicy jeśli chodzi o odwiedzanie sklepów. Podobnie wleczona byłam po różnych okazyjnych sklepach jezdżąc z Logostour, czy Sigmą Travel. Biura podobno mają w umowie z miejscowym touroperatorem, że koniecznie muszą zawrzeć w programie taki punkt. Jeśli więc program Ci odpowiada, to nie zastanawiaj się nad takim problemem, bo od niego nie uciekniesz:)
            • Gość: nowy Re: prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 05:07
              dzięki za pomoc, zdecydowaliśmy, że z RT nie pojedziemy (ostatnio sporo negatywynych opinii) wybraliśmy Martyna Adventure,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka