Dodaj do ulubionych

Wyjazdy studenckie

04.04.13, 13:07
student.travel.pl/wyjazd_J13999 ostatnio natknęłam się na biuro Student Travel, ma ktoś jakieś doświadczenie z tym biurem? Ceny są bardzo zachęcające, program też fajny. Może ktoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Wyjazdy studenckie IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.04.13, 13:34
      Ja mogę polecić inne biuro studenckie o podobnej nazwie- Travel Student z Warszawy.

Byłem juz 2 razy z nimi i jestem zadowolony z wyjazdów (Bułgaria- Obzor i w zime w Libercu w Czechach).

Ich oferty są na:
      turystykastudencka.pl/
    • Gość: Mateowt77 Re: Wyjazdy studenckie IP: 212.160.148.* 02.05.13, 13:55
      Najpierw to trzeba by pogodę sprawdzić bo już kiedyś się naciąłem na taki wyjazd i 7 dni na kwaterze praktycznie przesiedzieliśmy... pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Prognoza-pogody-na-dlugi-weekend-majowy-jaka-bedzie-majowka,wid,15516723,wiadomosc.html
    • gandalf.travel Re: Wyjazdy studenckie 24.05.13, 10:54
      Najlepsze wyjazdy Studenckie 2013 tylko z wyjazdydlastudentow.pl

STUDENCKIE LATO - CHORWACJA, MAKARSKA od 799zł/os

STUDENCKIE LATO - BUŁGARIA, ZŁOTE PIASKI od 799zł/os

STUDENCKIE LATO - CZARNOGÓRA, BUDVA od 799zł/os

STUDENCKIE LATO - COSTA BRAVA - PARYŻ - LAZUROWE WYBRZEŻE od 1249zł/os

ORAZ NAJWIEKSZA IMPREZA TEGO LATA!!! SUNBOAT 2013!! od 16.09 do 25.09.2013
      Stęskniłeś się za szalonymi imprezami w zimowym plenerze? Brakuje Ci atmosfery juwenaliów i studenckiego święta? Zapomniałeś już jak wyglądają znajomi poznani pół roku temu? A może przegapiłeś zimowy wyjazd SNOWBOAT? Jeśli TAK to odpowiedź na większość pytań to zapraszamy do Chorwacji; europejskiej stolicy rozrywki - na wielką studencką imprezę w doborowym towarzystwie !!!
      JUŻ od 649zł/os

Zapraszamy
      www.wyjazdydlastudentow.pl
    • Gość: Uczestnik Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.13, 13:39
      Naprawdę polecam wyjazdy ze Student Travel. Jeżdżę z nimi odkąd rozpoczęli działalność w Warszawie. Biuro od tego czasu niesamowicie się rozwinęło - wyjazdy realizowane są na wysokim, poziomie, jest dużo imprez tematycznych, a przede wszytskim dużo śmiechu i naprawdę fajna zabawa z pilotami, którzy wiedzą jak rozkręcić największych sztywniaków :) I ceny - zależą oczywiście od lokalizacji, ale w porównaniu do innych biur, są niskie - ja np. w zeszlym roku byłem w Grecji za 799 zł bez wyżywienia. A prowiant w torbie :) jak coś to link tutaj -->

student.travel.pl/wyjazd_superwyjazd
      • Gość: rado Re: Wyjazdy studenckie IP: *.icpnet.pl 23.07.13, 22:41
        a my razem z kumplami jedziemy do Grecji z oferty piotrodwakacji.pl i płacimy tylko jakieś 664 zł bo jeden z kumpli znalazł na facebooku info i pisząc na magda@piotrodwakacji.pl dostaliśmy kod rabatowy na 5% zniżki. Zastanawialiśmy się też nad Hiszpanią ale historia z dziko rosnącym w okolicy "leczniczym ziołem" przekonała nas do Grecji :-)
      • Gość: Zuza Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 13:57
        Ja sama byłam na wyjazdach studenckich Piotr od Wakacji. W tym roku mają jeszcze lepsze ceny, jak się orientowałam na "rynku" to na prawdę konkurencyjne.
        Byłam mega zadowolona z obsługi, animacji, zabawy i całej otoczki! warunki też super w hotelu. Ja byłam akurat w Hiszpanii!
        Gorąco polecam, w tym roku też się wybieram ale do Chorwacji!
        www.piotrodwakacji.pl www.facebook.pl/studenckiewakacje
        • Gość: Arek Re: Wyjazdy studenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 14:05
          Najtańsze wyjazdy do Bułgarii, sprawdzona od 8 lat oferta to Bułgaria Obzor z Travel Student
          turystykastudencka.pl/wyjazdy/pokaz/599/Sloneczna-Bulgaria-Obzor
          Ponad to wiele innych ofert w bardzo niskich cenach---> turystykastudencka.pl

Zapraszamy
          • Gość: ktoś Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 18:22
            to chyba reklama jak się patrzy, a nie o to tu chodzi.
            pozdrawiam.
    • 2natasza1231 Re: Wyjazdy studenckie 06.08.13, 19:54
      Witam serdecznie!
      Zauważyłam, że lubicie jeździć na Krym. W związku z tym chciałam polecić fajną stronę na której się znajduję darmowy kurs języka ukraińskiego za darmo. adres strony to: www.xn--szkoa-step-d0b.pl/?page_id=81
    • t.jagielka1990 Re: Wyjazdy studenckie 14.08.14, 12:24
      Osobiście polecam wycieczki studenckie z SKT - komu zależy na tanich wyjazdach zagranicznych koniecznie powinien zobaczyć ofertę całego serwisu. Tanio nie zawsze oznacza źle - tak też jest w przypadku Studenckiego Koła Turystycznego (sami swoi:)

www.skt.org.pl/
    • figazmakiem0 Re: Wyjazdy studenckie 12.02.15, 08:26
      Najlepszym rozwiązaniem jest samodzielne zorganizowanie wyjazdu. Nie trzeba się później trzymać harmonogramu wycieczki i można zobaczyć to co nas interesuje. Ja sama często podróżuję po europie, przejazd odbywam autokarami zazwyczaj firmy Sindbad, a bilety kupuję na stronie www.autokary24.pl. POLECAM!!!
    • Gość: jarzabek Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.15, 14:32
      couchsurfing, autostop i namiot, to powiedziłem ja, jarząbek
    • paulka90 Re: Wyjazdy studenckie 12.09.16, 11:37
      Obozy studenckie to najlepsze wspomnienia i chyba najciekawsze wakacje na jakich byłam. Zawsze jeździliśmy z BUTem, kilka razy za granicę, ale w Polsce też organizują super wyjazdy. Teraz też sobie poszukam na kochamwakacje jakiegoś wyjazdu, bo wiem że mają dobre oferty :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka