Dodaj do ulubionych

Student Travel - opinie

07.05.13, 17:49
Czy ktoś jeździł z tym biurem? Mam szansę załapać się do pracy u nich, ale w internecie opinie są nieciekawe, chociaż sprzed dwóch lat i pisane przez te same osoby.
Jestem młodym pilotem z niewielkim doświadczeniem, ta praca byłaby raczej poprawianiem warsztatu. Warto?
Obserwuj wątek
    • wisniowska Re: Student Travel - opinie 07.05.13, 22:14
      witam, nie będę robić kryptoreklamy ale.. nie warto!
      Fajne wyjazdy - ale bardzo dużo nerwów + zwiedzanie bez przewodników po największych miastach europejskich... ogólnie słabo. Jednym zdaniem, szkoła życia ! Pozdrawiam więcej na prv.
      • pilot83 Re: Student Travel - opinie 08.05.13, 15:39
        jak każde studenckie biuro podrozy...przerost formy nad trescia, chociaz ci przynajmniej placa troche lepiej niz inne studenckie biura, chociaz szału nie robia i tak z pensjami. Na plus na pewno dieta na wyzywienie podczas wyjazdu (choc w sumie to obowiazek a nie dobra wola) ale duzy minus ze w wiekszosci miast oprowadzasz bez przewodnika nawet jesli jest w UNESCO... Jak lubisz pracowac z mlodzieza i imprezowac z nimi ale za to za niewielkie pieniadze to jedz...nauczysz sie samokontroli ;)
        • voditel Re: Student Travel - opinie 08.05.13, 15:56
          Akurat imprezy mnie nie interesują. Niby miałbym być tylko pilotem (i pewnie przewodnikiem), więc zakładałem, że dowożę jeden turnus i zabieram drugi + zobaczenie jakiegoś miasta po trasie.
          • luizka_85 Re: Student Travel - opinie 09.05.13, 09:31
            Oni chyba zawsze mają pobyty połączone ze zwiedzaniem, więc nawet nie zakładaj, że byłbyś tylko na trasie plus pobyt :)
            Ja znam kierowców którzy z nimi jeżdżą i mówią, że ok. Ale od strony pilota nie wiem jak to wygląda.
            • fianne Re: Student Travel - opinie 09.05.13, 17:27
              Ja słyszałam, że mają albo wahadła, albo zwiedzanie + pobyt (i tu chyba pilot pomaga w organizacji imprez i innych animacjach). Z biurem nie współpracowałam, więc nie wiem jak jest. Najlepiej dopytaj u źródła jakie dokładnie są warunki współpracy i zakres obowiązków pilota.
              • voditel Re: Student Travel - opinie 09.05.13, 19:28
                Właśnie zbieram się do wysłania im CV, ale chciałem najpierw popytać poza firmą.
                • fianne Re: Student Travel - opinie 13.05.13, 20:46
                  Jak się czegoś dowiesz, daj znać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka