Dodaj do ulubionych

Bułgaria z Ecco Holiday

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.13, 12:38
jadę do bułgarii z ecco holiday z dziećmi w wieku 2 i 4 lata. zastanawiam się, czy hotel park hotel golden beach jest dobrym wyborem. proszę o opinie. pozdrawiam, jolka
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneczka Re: Bułgaria z Ecco Holiday IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.13, 12:38
      Absolutnie nie jak byłam w tym hotelu w 2009r to wszyscy mieli kłopoty żółądkowe. Ja z dziećmi bym na pewno nie pojechała.
    • 71gosik Re: Bułgaria z Ecco Holiday 05.06.13, 15:34
      byłam dwukrotnie w 2010 i 2011, wróciliśmy zadowoleni, sensacje żoładkowe nie sa norma i moga zdarzyc sie w każdym hotelu, a patrząc jak ludzie rzucaja się na jedzenie i picie, to niejeden żołądek nie wytrzyma; za drugim razem jedzenia było duzo, ale mniej niz w 2010; specjały kuchni loklanej (np. ichnie wyroby wędliniarskie) tylko po otwarciu jadalni, potem dokładali mielonki, sery, itp. Były świetne animacje biura TRIADA, animacje z Ecco bardzo słabe
    • Gość: mała Re: Bułgaria z Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 14:32
      Czy Poleca Pani ten Hotel, Jakie wrażenia?
    • Gość: Beata Re: Bułgaria z Ecco Holiday IP: *.tychy.vectranet.pl 17.03.14, 17:29
      Witam,
      Ja również lecę z Ecco holiday do Bułgarii. My (Ja,mąż, roczna i 4letnia córka) wybralismy hotel Berlin Green Park z formułą Allinclusive.
      Znajduje sie tam miniklub i animacje dla dzieci. Mam nadzieję, ze starsza córka nie będzie mówić: "nudzi mi sie mamooo" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka