Dodaj do ulubionych

Podpowiedzi:)

IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 10:09
planujemy z koleżanką zrobić sobie prezent na 40stkę - chcemy pojechać gdzieś gdzie jeszcze jest ciepło w miarę w październiku (wyjazd planujemy od 07.10). Max 10 dni, nie plażowanie ale zwiedzanie.Jakieś podpowiedzi? Ja myślałam o objazdówce - jazda autokarem nam nie przeszkadza-byłam na objazdówce w Chorwacji i było super.
Może ktoś był ostatnio na jakimś fajnym wyjeździe, krótkim i niezbyt drogim i może polecić? Upałów nie musi być ale ciepło:)
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Podpowiedzi:) 24.07.13, 10:44
      Turcja powinna być ok, kiedyś byłem w Turcji w październiku, upałów nie było
    • Gość: Lenka Re: Podpowiedzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.13, 10:59
      Jak interesuje Cię Turcja, to zobacz ofertę TUI, ja osobiście byłam z nimi w czerwcu na tygodniowej wycieczce Niezapomniana Kapadocja (drugi tydzień w hotelu w Belek) i mogę polecić, bardzo ciekawa i świetnie zorganizowana, mają jeszcze inne wycieczki i rejsy w Turcji - także Egejskiej i ja zamierzam jeszcze skorzystać z czegoś w przyszłym roku.
      • Gość: ania Re: Podpowiedzi:) IP: 109.207.99.* 24.07.13, 12:17
        Ja tez polecam Turcję,bylam w tym roku i jestem zachwycona...Myślę że pazdziernik to bylby idealny miesiąc na wycieczkę objazdową po tym pięknym kraju:)
    • onyks_malowany Re: Podpowiedzi:) 25.07.13, 09:58
      a ja polecam Jordanię, z przepiękną Petrą, Wadi Ramm, Morzem Martwym. W październiku będzie cieplutko i przyjemnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka