jw0000 01.08.13, 18:45 student.travel.pl/wyjazd_J13999 Jechał ktoś na studenckie wyjazdy z tym biurem? Możecie coś o tym powiedzieć? co myślicie o tym biurze? miał ktoś przyjemność z nim jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radziooo Re: Wyjazdy studenckie IP: *.play-internet.pl 02.08.13, 10:47 Ja byłem rok temu w wakacje w Bułgarii, ale kicha była :/ Niby reklamują się, ze wyjazdy studenckie, a były też osoby znacznie starsze i nawet jedna rodzina z małym dzieckiem... NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studenciakwakacjus Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 30.05.14, 04:26 Miałeś pecha, że nie trafiłeś na prawdziwe studenckie wakacje, polecam Tobie wakacjedlastudenta . pl i juz nie będziesz chciał jeździć z nikim innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 18:56 No to trzeba było się wybrać na taki typowy studencki wyjazd, wyklikaj sobie wakacjedlastudenta to sie przekonasz że niektóre wyjazdy dla studentów są tylko dla studentów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t.jagielka1990 Re: Wyjazdy studenckie 14.08.14, 10:46 Polecam sprawdzony serwis ukierunkowany typowo na wycieczki i wyjazdy studenckie, w szczególności na wakacje. Prowadzony jest przez Studenckie Koło Turystyczne, a wycieczki do Hiszpanii, Włoch czy Chorwacji są na prawdę tanie. Wiarygodność tej firmy potwierdzona jest certyfikatem: Rzetelna Firma. Warto im zaufać. Dla chętnych szczegółowa oferta SKT: www.skt.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Campus Akademicki Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 18:09 Polecam jeden z największych obozów studenckich w Polsce! 6 dniowe szaleństwo w górach za jedyne 389zł – sprawdź sam! www.campus-akademicki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stydentkaaAA Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 12:09 Polecam biuro podróży Student Travel bardzo dobre imprezy , oraz super organizowane wycieczki . Przeżyjecie nie zapomnianą przygodę !!! Zapraszamy do biura Student Travel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitcka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:43 a próbowałaś może biura Viator z Poznania?? Radzę skonforntować ich ofertę z innymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 13:13 ja z nimi jechałam bardzo fajne biuro, organizują bardzo fajne wycieczki zwłaszcza dla studentów. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olbar Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 07.05.14, 18:21 Ja jeździłem z Wakacjami dla studenta. Fajne wyjazdy na studencką kieszeń. Polecam, bo ja byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 15.05.14, 14:20 Ale jak to wakacje dla studenta?? Tak się nazywa biuro?? Czy ma jakąś inną nazwę?? Bo już nie wiem. Będę wdzięczny za odpowiedź, bo szykuję sobie wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialenka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 15.05.14, 16:05 Tak, wakacjedlastudenta . pl i tam sobie możesz sprawdzić ich ofertę, może coś się Tobie spodoba. Polecam, byłam już z nimi na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 22.05.14, 19:40 No i sprawdziłem, przyjemna oferta fajne ceny, z opisów miejsca wyglądają na ciekawe, do tego duży wybór jeśli chodzi o kierunki, warunki, atrakcje. Wakacje dla Studenta to może być dobry wybór :) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialenka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 23.05.14, 15:39 Mówiłam?? Hehem fajne biuro, nie? Też byłam zadowolona, teraz musisz gdzieś z nimi pojechać i wszystko będzie jasne :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 30.05.14, 03:56 TAk zrobię, na cos się na pewno zdecyduję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbaraszak Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.08.14, 01:18 i jeszcze moge Wam polecic biuro Viator, naprawde mega oferta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 20:22 Noo, Za granica sa naprawde swietni, niby nieduze biuro a ma mega potencjal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BydgoskaGąska Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.08.14, 00:11 Oprocz tego jest jeszcze zuways ktory mega dobrze organizuje wycieczki na wielu kierunkach, polecam je serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkelowi Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 01:06 Nooo, Bułgaria, chorwacja, Malta, Swietne letnie kierunki idealne na swietne wakacje samotnie albo z rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoradcaPodróży Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 21:08 Pelno slona, piaszczyste plaze i siwetne wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:03 A byłeś sam czy z paczką, bo zastanawiam się czy można tam poznać fajnych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 22:40 Ja z kolei polecam wyjazdy se Student Travel! BYłam już na trzech wyjazdach: na Eurotripe (docelowo w Portugalii), na nartach w La Foux i na majówce w Makarskiej :) Za każdym razem trafiłam na super pilotów, którzy organizowali świetne imprezy :D Tym razem wybieram się do Bułgarii, może chciałby też ktoś jechać? student.travel.pl/wyjazd_czad,bulgaria-zlote-piaski-ai :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MorenoWa Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:19 Ja byłem w Bułgarii i polecam ale korzystałem z poznańskiego biura podróży, naprawdę fajna organizacja i bez strasznych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitcka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:40 Ja z Poznania znam biuro Viator z który moja przyjaciółka była na wakacjach i w tym roku jedziemy obie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiony Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:19 A co to było za biuro?? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska240990 Re: Wyjazdy studenckie 09.10.14, 12:27 Osobiście polecam wyjazdy ze student travel, teraz widzę, że mają fajne oferty na weekend listopadowy - student.travel.pl/wyjazd-amsterdam-berlin-city-break Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borektuchol Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 02.07.14, 21:23 A co sądzisz o wakacjach dla studenta? Wyjeżdżałeś już ileś razy e swoim faworytem? Powiedz cos więcej o nim, ja zazwyczaj jeżdżę z wakacjamidlastudenta i naprawdę jestem mega zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:40 Słyszałem o tym ale nie miałem przyjemności a skąd są wakacjedlastudenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkelowi Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:46 to biuro w interencie, wejdź na stronę i wszystkiego się stamtąd dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłyoprych Re: Wyjazdy studenckie IP: *.uw-fw1.rtr.net.uw.edu.pl 11.10.14, 19:15 Najlepsze wyjazdy studenckie są organizowane przez samorządy studenckie. Lub na własną rękę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.14, 12:16 Ja jeździłam na wakacje z biurem studenckim, kt. było powiązane z UW. Nie pamiętam nazwy ale przez całe studia zwiedziłam Europę za bardzo małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodzako Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.17, 20:01 student.travel.pl/wyjazd_07 Byłem w bułgarii. Mega organizacja, fajne zabawy, niesamowici ludzie i wszyscy młodzi. Teraz jade na sylwestra i mam już opłacony wyjazd na majówkę. Można złapać na prawde tanie wyjazdy i nie ma w tym żadnych haczyków. Mega polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Wyjazdy studenckie 25.02.22, 17:01 Nie zarezerwowałeś spamerze tylko dałeś link żeby reklamować nieuczciwie. Więc wyspamierdalaj bo naruszasz regulamin forum którego i tak nikt nie czyta. Pewnie nawet Ti nie wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś