Dodaj do ulubionych

NetHoliday - wasze opinie

IP: 194.114.62.* 28.02.14, 14:54
Witam serdecznie.
Chciałabym spytać osób, któe korzystały z usług tego biura - czy są zadowolone i czy generalnie polecacie to biuro?

Wiemy jaką mają historię jego założyciele, więc prosze mi tego nie tłumaczyć.

Interesuje mnie bardziej ich sytuacji finansowa, czy mają szansę utrzymać się na rynku pomimo ich "przeszłości" i kontrowersji?

No przyznam szczerze, że jedynym powodem dla któego w ogóle biorę to biuro pod uwagę jest cena. Mają w miarę tanią ofertę 4* na Krecie jednak do wyjazdu jeszcze daleko...

Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: NetHoliday - wasze opinie 28.02.14, 18:14

Interesuje mnie bardziej ich sytuacji finansowa, czy mają szansę utrzymać się na rynku pomimo ich "przeszłości" i kontrowersji?
      Z takimi pytaniami to raczej do wróżki :D
      Wiesz, że poprzednio oszukiwali i uszło im na sucho, to dlaczego by nie spróbować znowu? Ci, co poprzednio z nimi jeździli, wracali zadowoleni. Teraz, jestem przekonana, jest dokładnie tak samo. Aż pewnego, pięknego dnia, znowu zostaną ludzie na lotnisku, a państwo założą nową firmę, której kolejne osoby będą nabijały kasę, bo trochę taniej :/
      • Gość: fiolek Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.03.14, 22:25
        Mam podobny problem.Chciałabym wyjechać na Korfu z Net Holiday bo ofertę AI mają tańszą niż 'bezpieczniejsze' ale droższe biura. Niestety do wakacji daleko i nie ma pewności, że któregoś dnia biuro nie ogłosi bankructwa. W zeszłym roku zaryzykowałam i wykupiłam wczasy last minute w Grecji z Net Holiday, z których byłam bardzo zadowolona. Ale nie ma co się dziwić skoro biuro praktycznie opiera się na tych samych hotelach co Skyclub/Triada. Nikt nie powie 'szaremu' turyście czy urlop z Net Holiday jest bezpieczny i dojdzie do skutku.
        • Gość: mała_czarna Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.28.ftth.classcom.pl 03.03.14, 10:25
          Witam :) bardzo się dziwię, że mimo znajomości historii biura i jego założycieli ktoś jeszcze bierze pod uwagę wakacje z nimi ( już nawet z czystej solidarności z pozostawionymi na lodzie klientami Triady/Sky Club ) każdy z nas mógł sie znaleźć w takiej sytuacji... Nie trzeba być wróżką żeby przewidzieć że wiele osób zna historię Net Holiday i nie wyjedzie z takim biurem na wakacje więc obrotów na pewno dużych nie mają cokolwiek by nie mówili..Na forach tez wiele pisano o kryzysie w Triadzie ale byli tacy co nie słuchali jestem pewna że i tym razem będzie podobnie. Trzeba być totalnie bez wyobraźni żeby ryzykować własne ( nie małe ) pieniądze i nerwy dla zaoszczędzania paru stówek...Wakacje z Net Holiday to balansowanie na krawędzi moim skromnym zdaniem. Nie ma ich nawet w żadnych poważniejszych rankingach po prostu biuro" krzak".
    • Gość: Miśka Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.14, 10:37
      Widzę, że ryzykantów nie brakuje. Właściciele już kilkakrotnie oszukali ludzi, zostawiając ich na lodzie bez kasy i wakacji, ale następnych naiwniaków znowu na pęczki, bo liczą, że im akurat się uda. Wiadomo, że skompromitowani ludzie mogą przyciągnąć następnych jeleni tylko ceną, bo przecież niczym innym. Ludzie, nie zadawajcie niemądrych pytań na forum, chcecie jechać z oszustami, to na własne ryzyko, a nuż się uda, w końcu podobno głupi ma szczęście
      • Gość: gosc11 Re: NetHoliday - wasze opinie IP: 194.114.62.* 03.03.14, 13:02
        Czyli wg was zalozyli biuro tylko po to by znowu oszukać ludzi? To chyba troche za daleko idące wnioski. Moim zdaniem chcą rozpoczac na nowo biznes, biznes na którym sie znają jednak pytanie brzmi czy rynek ich zaakceptuje. I ja sie nie dziwie, że ich oferta kusi, bo cena czyni cuda.

• Gość: mała_czarna Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.28.ftth.classcom.pl 03.03.14, 14:19
          A ja się dziwię że ich oferta kusi... bo jak kogoś stać na wakacje zagranicą i wydatek przykładowo 7000 zł to 500 zł oszczędności nie powinno nikomu z mózgu wody zrobić...ja nie zakładam że założyli biuro żeby kolejny raz oszukać.....ale znam historię, jestem osoba myślącą to po jakiego mam się pchać grabarzowi pod łopatę i rozprawiać przez pól roku czy padną czy nie... a w rezultacie mieć pretensje TYLKO do siebie. Coraz mniej osób korzysta "z dziwnych biur podróży" świadomość rośnie....
        • Gość: gosc Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 17:41
          to moze zwróciliby oszukanym klietom pieniadzę jesli rzeczywiscie mają takie czyste intencje
        • Gość: gosc Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 07:17
          trzeci raz a własciwie czwarty otwieraja nowy biznes nie zeby oszukac to dlaczego trzy razy to zrobili
        • volvo74 Re: NetHoliday - wasze opinie 04.09.14, 07:34
          Gość portalu: gosc11 napisał(a):

> Czyli wg was zalozyli biuro tylko po to by znowu oszukać ludzi? To chyba troch
          > e za daleko idące wnioski. Moim zdaniem chcą rozpoczac na nowo biznes,

jak by chcieli być uczciwi oddali by kasę co ukradli turystom w poprzednich biurach

• anubis76x Re: NetHoliday - wasze opinie 15.05.14, 12:23
        Ze złodziejami się nie jeździ.
    • Gość: Waldi Re: NetHoliday - wasze opinie IP: 157.158.79.* 15.05.14, 11:54
      Biuro powinno sie nazywać - porażka, interesuje ich tylko aby sprzedać produkt a potem to martw sie człowieku juz sam, nic sie nie zgadza, pokój nie ten, termin nie ten, rezydent ten ale zmeczony i w naszym przypadku malo go interesowalo ze bylismy wszyscy caly dzien w podrozy, wsadzil nas do busa o 22 do hotelu oddalonego o 6 minut jazdy slowami "powinni dla Panstwa przygotowac spozniona kolacje bo Panstwo pewnie zmeczeni i glodni, acha, i przepraszam ale telefon ulegl mi awarii...", nikt nie czekal z kolacja, kolacja sama tez nie poczekala, porazka to biuro! z tego i innych powodow
      • Gość: gogulek Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 22:06
        jadę z tym biurem we wrześniu, Po powrocie wpiszę moje wrażenia, Od 6 lat wykupuje wycieczki w tej samej agencji turystycznej z różnych biur i wiem że właścicielka tej agencji by nam chłamu nie sprzedała Dobrze znała sprawę tej firmy i jego właściciela i nie może on odpowiadać za wszystko co się stało. Czemu nikt nie psioczy na te firmy które upadły przez Amber Gold?
        • Gość: gosc Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 06:24
          bo to jest forum turystyczne mam nadzieje ze zaplacone kartą bo z tą firma albo sie uda albo nie
        • Gość: gosc Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 07:19
          tak sprzedała ci chłam tylko zeby zarobic bo biuro ma w srodowisku negatywna rekomendacje ostrzezenie zeby oferty nie kupowac ja bym zmieniła agenta
          • Gość: Sid1 Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 12:50
            Dokładnie, tracicie instynkt samozachowawczy... bo agent by mi chłamu nie wcisnął...

Poczytaj o Karian Travel www.rp.pl/artykul/705167,1121320-Pania-Ize-znalismy--pani-Izie-ufalismy.html
    • atapos Re: NetHoliday - wasze opinie 03.09.14, 18:08
      Witam,
      w sierpniu 2014 skorzystałem z usług Net Holiday, był to rejs statkiem po Nilu i odniosę się tylko do tej części wypoczynku, pomijając kwestie podróży i opiekunów podczas niej. Dla mnie największe wrażenie zrobił właśnie rejs. Znakomita opieka rezydenta (Ahmed). Facet po prostu chyba kocha to co robi. Świetnie włada językiem polskim. Profesjonalnie się nami zajął podczas całego pobytu na statku. Świetnie przygotowany na każdy dzień zwiedzania. Oby wszyscy rezydenci/przewodnicy mieli taką wiedzę i takie zamiłowanie do tego co robią.

Arek
      • Gość: ernst Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.14, 12:52
        To biuro to jakaś kpina, lot na trasie Katowice - Sharm el Sheikh odbywa się z międzylądowaniem w Gdańsku! Z powrotem Sharm el Sheikh - Katowice znowu z międzylądowaniem w Gdańsku! Ten co ustala te plany na pewno nie jest do końca normalny.
        • Gość: marcin Re: NetHoliday - wasze opinie IP: *.183.134.172.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.12.14, 13:11
          mój agent nie sprzedaje ich ma przykre wspomnienia jak ludzie setkami chcieli linczować każdego winnego czy nie - ale udowodnili że istnieje zbrodnia doskonała okraść kilkadziesiąt tyś polaków i nie ponieść kary
          widziałem wycieczkę z Net na rejsie byli zadowoleni
    • monikakin87 Re: NetHoliday - wasze opinie 04.07.17, 10:47
      Z mężem i synem spędziliśmy fantastyczny czas w Słonecznym Brzegu w hotelu Hermes Ultra All Inclusive Club. Nowoczesne i schludne pokoje, generalnie ośrodek prezentował wysoki standard. Dla mnie największym plusem była plaża praktycznie koło hotelu – 5 minut dosłownie. Dodatkowo leżaki i parasole dla klientów hotelu były gratis. Na samej plaży znajdował się fajny bar All Inclusive, hamaki - pełny relaks!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka