Dodaj do ulubionych

TUI - wycieczki objazdowe

09.09.17, 17:16
Może ktoś korzystał z oferty TUI w zakresie wycieczek objazdowych ? My wyjeżdżaliśmy z TUI na wczasy, a tylko raz - kilka lat temu byliśmy w rejsie po Nilu (sprawdzili się świetnie). Ciekaw jestem opinii w zakresie realizacji przez TUI typowych objazdówek, jakie mają w ofercie.
Z góry dziękuję za informację w powyższym zakresie.
Pozdrawiam
Jot.De
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: TUI - wycieczki objazdowe IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.09.17, 19:48
      Z TUI byłam na objazdówce po Portugalii i szczerze polecam. Bardzo ciekawy program, rewelacyjna, kompetentna i świetnie zorganizowana przewodniczka z olbrzymią wiedzą o zwiedzanych obiektach. Bardzo dobre hotele na trasie (większość 3*, ale moim zdaniem faktyczny standard i wyżywienie zasługuje na więcej). Wszystko było zbilansowane, zwiedzaliśmy bardzo dużo, ale bez męczącego pośpiechu, przewodniczka na obiad proponowała świetne lokalne knajpki z doskonałym jedzeniem (śniadania i obiadokolacje mieliśmy w hotelu), grupa była kameralna (25 osób), autokar sprawny i wygodny, mogłabym długo pisać w samych superlatywach. W przyszłym roku planuję z TUI objazdówkę bardziej egzotyczną, znajomi polecają mi Meksyk (byli na tygodniowej objazdówce w połączeniu z pobytem w hotelu w drugim tygodniu), ale ja się skłaniam ku Sri Lance, bo TUI na tym kierunku ma kilka wycieczek do wyboru. Bardzo żałuję, że TUI ma stosunkowo niewielką ofertę wycieczek objazdowych (chociaż ciągle ją rozszerzają), bo te co organizują są bez zarzutu.

ps. Kiedyś też byłam z TUI na rejsie po Nilu, ale było to w czasach kiedy w Egipcie było bezpiecznie, byliśmy bardzo zadowoleni z programu, organizacji przewodnika.
      • hofburg Re: TUI - wycieczki objazdowe 20.09.17, 23:47
        TUI na swojej stronie nie ma żadnej objazdówki.
        • jicek_69 Re: TUI - wycieczki objazdowe 21.09.17, 06:33
          Poszukaj dobrze, są. I nawet oferty na 2018 są już w okrojonej wersji.
          Pozdrawiam
          Jot.De
          • hofburg Re: TUI - wycieczki objazdowe 28.09.17, 23:29
            Faktycznie. Przepraszam
            • jicek_69 Re: TUI - wycieczki objazdowe 30.09.17, 21:04
              Wcale się nie dziwię, że nie mogłeś znaleźć. Na stronie trzeba trochę gimnastyki, by trafić na te oferty. Słabo wygląda promocja tej formy wypoczynku przez TUI. Większość naszych znajomych robi wielkie oczy jak słyszy o organizowaniu objazdówek przez TUI. Szkoda, bo jedyna dotąd wycieczka objazdowa na jakiej byliśmy z TUI (Rejs po Nilu) był perfekcyjnie zorganizowany. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
              Pozdrawiam
              Jot.De

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka