Dodaj do ulubionych

Darmowe czeki Eurorest?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:16
Na pewno czesc z Was sie spotkala z tym. Niby dostaje sie czek (za 50 zloty)
i jest 14 darmowych noclegow w hotelach na terenie Polski i Europy. Jeszcze
nalezy pokryc jakas dzienna racje zywieniowa, ktora wynosi mimimum 30 zl (w
zaleznosci od hotelu).
Nie mam zadnego doswiadczenia w noclegowaniu sie po hotelach, nie orientuje
sie ani w standardach ani cenach.
Czy ta promocja ma jakis sens czy to kolejna lipa?
Czy ten czek jest w ogole na tyle wartosciowy aby go np. sprzedac na Allegro?
(za samo zamowienie placi sie 50 zl)

Za wszystki odpowiedzi dziekuje!

AREK
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Darmowe czeki Eurorest? 10.01.05, 14:35
      Arku, wpisz w wyszukiwarkę słowo "eurorest" i znajdziesz odpowiedz na zadawane
      pytania.
    • Gość: cs Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: 195.215.5.* 11.01.05, 12:25
      niedawno bylo to walkowane na tym forum

ale w skrocie - oszustwo
      warunkiem wykorzystania "darmowego" pobytu jest obowiazkowe wykupienie posilkow
      w hotelu, a ceny sa tak wysokie, ze placisz w zasadzie tyle samo co za normalny
      pobyt.
      No i poza tym masz bardzo ograniczony wybor hoteli
      Jezeli wykupisz sobie wycieczke z biurem podrozy w to samo miejsce, wyjdzie o
      wiele taniej ( im dalej od Polski, tym wieksza roznica w cenie na niekorzysc
      Eurorest )
      No bo wykupujac ten czek ( no, musisz zaplacic 50 zl ) musisz jeszcze sam
      dojechac na miejsce, co np w przypadku odleglych miejsc typu Hiszpania czy
      Majorka oznacza spory wydatek na samolot.

Idz na ich strone na necie i poszukaj ceny posilkow ( sa podane na 1 osobe na 1
      dzien ) i policz sobie sam.
      • orchidea27 Re: Darmowe czeki Eurorest? 11.01.05, 20:15
        Nic dodac ... nic ujac ... :)) Swieta prawda cs.
    • Gość: ziom Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:54
      ceti.pl/gralinski/chains/noclegi.htm zobacz tu
      • andrew06041981 Re: Darmowe czeki Eurorest? 16.01.05, 01:08
        Powierdzam wypowiedzi poprzedników! Przeliczyłem wszystkie koszty na wyjazd do
        hotelu w Austrii - wyszło nardzo dużo, wiecej niż normalnie by się zapłaciło!
        Ale wziąłem dla porównania tez tanszy kraj, Słowenię. Wyszło prawie tak samo a
        standard był gorszy! Wiec nie dajcie sie wmanewrować!
        • Gość: tomasz26pl Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:20
          należy jeszcze zwrócić uwagę na okresy w jakich hotele umożliwiają wypoczynek,
          oraz na to ich śmieszne - moderowane - forum, na którym nie uświadczysz adresu
          osoby która skorzystała z tej oferty oraz żadnej negatywnej opini.
          CZY W KRAJU TAKIM JAK POLSKA MOŻNA DOSTAĆ COŚ ZA DARMO???
          • aseretka Re: Darmowe czeki Eurorest? 24.01.05, 07:07
            > CZY W KRAJU TAKIM JAK POLSKA MOŻNA DOSTAĆ COŚ ZA DARMO???

Pewnie, ze można... dostac po głowie niekoniecznie w nocy i niekoniecznie w
            ciemnej ulicy.
            • Gość: billy777 Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:31
              powiedz w jakim kraju mozna dostac cos za darmo? A wjakim za darmo sie nie
              dostaje po łbie???!!?? Skończcie pieprzyc ze w polsce jest tak strasznie, bo
              mnie to pie..nie zaczyna wku..ac...
    • Gość: DS Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 14:22
      Witam
      Korzystałam z czeków eurorest. Fakt jest taki że jakaś kwota noclegu wliczona jest w stawkę dzienną wyżywienia. Jest to kwota rzędu od 20,00 do 28,oo zł. Byłam zadowolona. Obecnie również na ten weekend wykorzystuje 3 darmowe noclegi. Pozdrawiam, życzę miłego wypoczynki.
      • Gość: kasia Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.97-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.05.14, 10:38
        Eurorest to jedno wielkie klamstwo. Zaplacilam za czeki miesiac temu , mialam je otrzymac w ciagu 2 tygodni, ale do tej pory ani sladu po przesylce. Jeszcze gorsze jest to, ze ich biuro w ogole nie reaguje na moje maile.
        Ostrzegam was wszystkich - nie dajcie sie nabrac na darmowe czeki!
        • Gość: Halinka Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 19:00

halinka_10
          Osobiście najbardziej polecam wszystkim czeki Bonuspremium.pl
          Wcześniej korzystaliśmy z eurorest i eurosysytem hotels ale BonusPremium.pl jest najlepszą firmą oferującą te usługi w zakresie hoteli, szkoda tylko że nie mają oferty zagranicznej, pojechaliśmy w tym roku za to z mężem w góry do hotelu wysoka ***. Hotel ładny, czysto, obsługa jak obługa (standard jak to hotelach) ogólnie mioła, jedzenie smaczne, następne wakacje spędzamy z nimi nad morzem. Polecam z czystym sumieniem. Halina
        • bumerang42 Re: Darmowe czeki Eurorest? 05.05.16, 13:41
          Ja zapłaciłam kurierem przy odbiorze bez problemów w 2 dni dotarła koperta
          jak coś piszesz to zastanów się gdzie leży prawda .Nadmieniam ,że korzystam nie po raz pierwszy czyli to działa > zamówienie złożone zrealizowane zawsze do tygodnia - ale płacę przy odbiorze trochę drożej ale odbiór gwarantowany
    • gabryska60 Re: Darmowe czeki Eurorest? 07.02.16, 12:16
      Witam.Arku ! Jesteśmy z wnuczką na feriach zimowych w Nowielicach / Trzebiatów/właśnie dzięki czekom Eurorest!To nie jest żadna ściema,to jest fakt rzeczywisty.Mam czeki na 12 dni z tego teraz wykorzystam tylko 8 dni/więcej nie mogę bo praca/.Jak czytam niektóre wypowiedzi internautów to mnie za przeproszeniem....trafia.Wszystko jest prawdą,trzeba tylko dokładnie analizować to co się przeczyta i to co dany hotel ma do zaoferowania.Przede wszystkim, wyszukajcie w wyszukiwarce hoteli HONORUJĄCE czeki Eurorest! A następnie dokładnie przeanalizować co dany hotel ma w ofercie na czeki.Liczyć się trzeba z tym ,że wyżywienie odbiega od normalnych stawek.Ale coś za coś.My mamy w naszym hotelu śniadania i obiady.Ale takiego wyżywienia życzyłabym wszystkim!
      Mamy darmowy basen,grota solna,sala do ćwiczeń,sala klubowa z bilardem,czytelnia i prześliczna sala kominkowa.Oczywiście jest SPA, ale za te usługi się płaci.Polecam,korzystanie z czeków Eurorest,
      Swojej decyzji nie żałuję, i jak się da, to będę chciała jeszcze korzystać z czeków.Elżbieta

• Gość: eurorest 2016 Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.16, 12:55
        Bardzo dziękuje za informacje
        • Gość: Damian Re: Darmowe czeki Eurorest? IP: *.free.aero2.net.pl 08.10.16, 21:21
          Jak by ktoś chciał, to mam do odstąpienia czek w sumie na 21 noclegów, ważny do 26 listopada 2016. Zamówiłem ich dla siebie więcej, niestety z uwagi na pracę i studia nie będę w stanie już go wykorzystać. Jednak polecam - byłem w czerwcu w Zakopanem w hotelu "Pod Heliosem" - standard więcej niż ok, było blisko w Tatry Wysokie, wyżywienie wystarczające - sute śniadanie, II śniadanie na drogę, wieczorem po powrocie z gór albo miasta - królewska obiadokolacja. Więcej na stronie eurorest.net [pełny katalog apartamentów]
          Kontakt: pacdamian@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka