Dodaj do ulubionych

Travel Time

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:32
Czy ktos z Was korzystał z oferty firmy TRAVEL TIME ???Proszę o opinie bo
zastanawiam się nad wyjazdem do Gracji w podróż poślubną z nimi a nigdy
jeszcze nie korzystałam z ich usług.
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Travel Time 11.02.05, 07:00
      Wyjeżdzam z nimi w maju, to po powrocie będę mogła coś powiedzieć. Jak narazie
      słyszałam raczej pozytywne opinie.
      • Gość: Madeline Re: Travel Time IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:00
        No właśnie my tez chcemy wyjechać w maju.....
    • Gość: radek Re: Travel Time IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.02.05, 18:40
      witam
      ja bylem w zeszlym roku z traveltime czyli tansza oferta orbisu, na
      Krecie.Lecielismy LOT-em, hotel jak w opisie, rezydentki w porzadku, nie moge
      na nic narzekac, nie bylo problemu.W tym roku tez sie wybieram z traveltime,
      ale na majorke, wiec wam polecam w koncu to orbis.
      • apja Re: Travel Time 14.02.05, 08:50
        Ja slyszalam różnie ale nie bylam. Najważniejsze jest to że to ORBIS a to jest
        pewna (chyba) firma. Ja lecę z Neckermanem na Kretę. Mają trochę taniej i
        wlaśnie też jestem ciekawa jacy są.
        • Gość: Marcin K Re: Travel Time IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:10
          Travel Time to Orbis, a Orbis to pewnosc - ale wysokich cen, malego wyboru.
          Placisz za caly zastep prezezesow, wiceprezesow, starszych referentow,
          mlodszych referentów . W tej chwili to biuro juz sie nie liczy na rynku.
          • Gość: Stefan Re: Travel Time IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.03.05, 00:08
            Gościu - a ty chyba w syfiastej Triadzie pracujesz i zazdrościsz Orbisowi
            umacniania pozycji na rynku !!! PRECZ Z CHŁAMEM TRIADOWSKIM !!!
    • Gość: loti Re: Travel Time IP: 5.5.* / 80.58.40.* 01.04.05, 14:02
      Bylo wszystko dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka