Gość: Madeline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:32 Czy ktos z Was korzystał z oferty firmy TRAVEL TIME ???Proszę o opinie bo zastanawiam się nad wyjazdem do Gracji w podróż poślubną z nimi a nigdy jeszcze nie korzystałam z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: Travel Time 11.02.05, 07:00 Wyjeżdzam z nimi w maju, to po powrocie będę mogła coś powiedzieć. Jak narazie słyszałam raczej pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madeline Re: Travel Time IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:00 No właśnie my tez chcemy wyjechać w maju..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Travel Time IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.02.05, 18:40 witam ja bylem w zeszlym roku z traveltime czyli tansza oferta orbisu, na Krecie.Lecielismy LOT-em, hotel jak w opisie, rezydentki w porzadku, nie moge na nic narzekac, nie bylo problemu.W tym roku tez sie wybieram z traveltime, ale na majorke, wiec wam polecam w koncu to orbis. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Travel Time 14.02.05, 08:50 Ja slyszalam różnie ale nie bylam. Najważniejsze jest to że to ORBIS a to jest pewna (chyba) firma. Ja lecę z Neckermanem na Kretę. Mają trochę taniej i wlaśnie też jestem ciekawa jacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K Re: Travel Time IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:10 Travel Time to Orbis, a Orbis to pewnosc - ale wysokich cen, malego wyboru. Placisz za caly zastep prezezesow, wiceprezesow, starszych referentow, mlodszych referentów . W tej chwili to biuro juz sie nie liczy na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Travel Time IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.03.05, 00:08 Gościu - a ty chyba w syfiastej Triadzie pracujesz i zazdrościsz Orbisowi umacniania pozycji na rynku !!! PRECZ Z CHŁAMEM TRIADOWSKIM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loti Re: Travel Time IP: 5.5.* / 80.58.40.* 01.04.05, 14:02 Bylo wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś