Dodaj do ulubionych

JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM

IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 24.06.02, 15:35
MAM OCHOTĘ POJEŻDZIĆ ROWEREM NA BORNHOLMIE,CZY KTOŚ TAM BYŁ Z MOICH MĘŻCZYZN
FORUMOWICZÓW/ADRESY,SCIEŻKI,PROMY/NO I OCZYWIŚCIE MOŻE JEDZIE...
Obserwuj wątek
    • Gość: wal Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.06.02, 23:41
      Witam. Na Bornholmie byliśmy 4 lata temu, wtedy taki wyjazd kosztował ok.1200,-
      W tym bilet na prom(samochód + 5 osób), domek(2 sypialnie, salon, aneks
      kuchenny,salon, Wc itp.) Na Bornholmie rowerzysta jest jak karetka pogotowia na
      ssygnale w Polsce. Jeździ się wspaniale.
      Pozdrawiam.
      • Gość: snafu Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.pl 25.06.02, 09:46
        Byłem tam jeszcze parę lat wcześniej i gorąco polecam. Co prawda, płynąłem
        promem wprost z Danii i nie mogę pomóc co do szczegółów załatwiania wyjazdu,
        ale praktcznie wszystko i tak jest do załatwienia na miejscu. Byłem w środku
        upalnego lata, przejechaliśmy na wypożyczonych tam rowerach dokładnie całą
        wyspę wzdłuż wybrzeża. Naprawdę świetna sprawa, masa pól namiotowych, życzliwi
        (jak to w Danii) i spokojni ludzie, nie ma (nie było ?) takich typowo
        turystycznych pseudoatrakcji i kurortów. Bardzo ładna przyroda.
        Powodzenia.
    • Gość: Mario Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: 213.25.97.* 25.06.02, 09:25
      Jeśli chcesz to zabierze Cię tam miły nieznajomy.
    • Gość: Olo Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.bydgoszcz.multinet.pl / *.paroc.pl 25.06.02, 12:20
      ROWNIEZ SERDECZNIE POLECAM. MOZNA PLYNAC ZE SWINOUJSCIA BADZ Z SASSNITZ NA RUGII.
      POLECAM TEZ WYCIECZKE NA CHRISTIANSO (ZE SVANEKE STATKIEM POCZTOWYM, RACZEJ NIE
      TANIO, ALE NIEZAPOMNIANIO). CALY BORNHOLM - LATWO SIE ZAKOCHAC, SZCZEGOLNIE JAK
      SIE CHCE.Gość portalu: rafana napisał(a):

> MAM OCHOTĘ POJEŻDZIĆ ROWEREM NA BORNHOLMIE,CZY KTOŚ TAM BYŁ Z MOICH MĘŻCZYZN
      > FORUMOWICZÓW/ADRESY,SCIEŻKI,PROMY/NO I OCZYWIŚCIE MOŻE JEDZIE...

• wojtow Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM 25.06.02, 16:16
      Nie bylam ale ogladalam dosyc obszerny program o Bornholmie w tv i powiem Ci ze
      sie bardzo rozczarowalam, krajobrazy nie odbiegajace od sredniej krajowej,
      podobno plusem jest pogoda. Czy koniecznie musisz jezdzic rowerem po
      Bornholmie ? Polecam nasze Kaszuby !
      • wojtow Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM 28.06.02, 13:16
        www.rzeczpospolita.pl/dodatki/fotoreportaz_020628/fotoreportaz_a_1.html
        • mary_z_danii www.bornholm.p 28.06.02, 17:10
          Portal po polsku poswiecony Bornholmowi. Historia, kultura,noclegi, atrakcje,
          uaktualniane info praktyczne, mapka, sciezki rowerowe, dojazdy, galeria zdjec.
          Takze forum dyskusyjne.
          • mary_z_danii www.bornholm.pl 28.06.02, 17:12
            Sorki, gdzies przepadla jedna literka w powyzszym poscie ;)
    • Gość: alek Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: 195.136.36.* 01.07.02, 14:21
      Jeśli chcesz taniej dojechać to odpuść sobie prom samochodowy.
      W ubiegłym roku (myślę, że w tym również) z Ustki, Darłówka i Kołobrzegu
      praktycznie codziennie coś płynęło do Nexo.
      Coś, tzn. wodolot lub katamaran kosztowało ok. 150 zł w obie strony od osoby i
      można było zabrać na pokład rower.
      Widoki na Bornholmie super : na południu wyspy są piękne (jak u nas)
      piaszczyste plaże, za to na północy skałki opadające do samej wody (widoki
      prawie jak na południu Europy). Największą dla mnie atrakcją są ruiny zamku
      Hammershus (czy jakoś tak) na północno-zachodnim krańcu wyspy

Pozdrowienia, alek
    • Gość: dante_wa Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.future-net.pl 10.07.02, 22:48
      czy na Bornholmie trzeba jezdzic w kaskach rowerowych? Czy jest wymagane
      jakiekolwiek wyposarzenie roweru (lampki itp.)?
      • Gość: ania Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.07.02, 14:40
      • Gość: ania Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.07.02, 14:41
      • Gość: ania Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.07.02, 14:42
    • Gość: barti1 TEŻ BYM CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 15:31
      Gość portalu: rafana napisał(a):

Cześć, bardzo bym chciał, ale po 12 sierpnia, na razie za tydzień wyjeżdżam,
      daj znać jeśli masz ochotę;),w Wawie możemy się spotkać.Pozdrawiam
    • Gość: barti1 TEŻ BYM CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 15:32
      Gość portalu: rafana napisał(a):

Cześć, bardzo bym chciał, ale po 12 sierpnia, na razie za tydzień wyjeżdżam,
      daj znać jeśli masz ochotę;),w Wawie możemy się spotkać.Pozdrawiam.
      bjest@poczta.onet.pl
    • Gość: mul Re: JA TYLKO CHCIAŁAM NA BORNHOLM IP: *.centrum.gliwice.pl 18.07.02, 16:00
      fhfhvgmvbjhjlh nbhjg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka