Gość: aneczka IP: 61.68.239.* 29.04.05, 17:22 Pierwszy raz bede leciec British Airways z Londynu do Warszawy. Ciekawa jestem Waszych opinii na temat tych linii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marxx Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 19:14 Szczerze współczuję, miałem tę wątpliwą przyjemność lecieć z nimi na tej samej trasie. Być może miałem po prostu pecha, ale obsługa nie była zbyt sympatyczna. Odnosiłem wrażenie, że jestem traktowany jak człowiek niżeszej kategorii - wiem to bardzo subiektywne odczucie, ale tak właśnie to odbierałem. Poza tym fatalny poczęstunek. Nawet to "coś" co od jakiegoś czasu podaje LOT, było po prostu jedzeniem, a nie bliżej niezidentyfikowanym substytutem tegoż. Może to po prostu specyfika brytyjskiej, bezsmakowej kuchni?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekuba Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 02.05.05, 15:38 marxx = marxx od mogadora?? pozdrowienia od siersciuchow z bialegostoku jak tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marxx Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.05, 18:41 Hihihi...Marxx tak, ale od Marksa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fig Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.05, 14:20 nie wiem czego oczekujecie korzystajac z tanich biletow. Zawsze mozecie wziasc autokar. Wielokrotnie podrozowalem British Airways, nie tylko na trasie do Londynu ale rowniez do stanow. Niestety jest to nadal jedna z lepszych swiatowych linii lotniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marxx Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 15:38 Po pierwsze nie korzystałem z taniego biletu - był to wyjazd służbowy, za który płacił mój pracodawca, który utrzymuje pewien standard także w tej materii. Po drugie, mam porównanie, bo często latałem LOT-em, Austrian Airlines i Lufthansą. Z całej tej czwórki najgorzej wypadło właśnie BA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekuba Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 02.05.05, 15:37 ja nie mam zlych wspomnien, troche z BA latałam, nawet w kabinie pilotow bylam kiedys :D jedzenie fatalne, to fakt, ale reszta bez zastrzezen raczej. na długich trasach dawali skarpetki, 'zsłonki' na oczy, szczoteczki i paste do zebow. obsluga mila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnnnn Re: Opinie o liniach British Airways IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 16:28 niestety wspominam latanie BA na podobnym poziomie co ryan... Jedzenie paskudne, stewardessy ubrane jak panie po 50... Nasz LOT, a nawet easy jet o niebo lepsi sa! Odpowiedz Link Zgłoś