Gość: iza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 12:22 UWAGA NA FIRME BIG BLUE-W SZCZEGOLNOSCI HOTEL BIG BLUE W ALANII-HOTEL FAJNY ALE WSZYSTKO PSUJE REZYDENT,PLAZA KIEPSKA,ZARCIE FATALNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: BIG BLUE-HOTEL BIG BLUE IP: *.waw.cdp.pl 15.07.02, 14:26 A co jest tam tak strasznego????? Czy tam straszy???? Czy co???? Ja tam byłem i jest ok. Możesz rozwinąć swoją myśl??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcess Re: BIG BLUE-HOTEL BIG BLUE IP: *.cplus.com.pl 15.07.02, 14:37 Easy, easy Izuniu ! :) moze powiesz coś wiecej na temat tego hotelu bo ja tez tam jade i z przyjemnoscią się dowiem co mnie czeka na miejscu. Kris a Ty mogłbyś napisać coś więcej na temat swoich "doznań" w tym miejscu ? pozdr. Alcess Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BIG BLUE-HOTEL BIG BLUE IP: 213.134.157.* 15.07.02, 14:45 No właśnie złotko czy tam straszy???? dla mnie hotel pierwsza klasa!!!! polecam goraco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcess Re: BIG BLUE-HOTEL BIG BLUE IP: *.cplus.com.pl 15.07.02, 14:48 o i taka opinia mi się podoba :)) a czy ktoś może coś więcej napisać ?? dzięki z góry Alcess Odpowiedz Link Zgłoś