dniowka 10.06.05, 21:23 A ja chyba na zawsze zapamiętam 2 dni na stacji benzynowej pod Mediolanem- tyle trwało nim ktoś zechciał mnie dalej zawieść :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: 2 dni pod Mediolanem 10.06.05, 21:27 A ja noc pod Lyonem - i jedenasto kilometrowy marsz wzdłuż autostrady do najbliższego parkingu przez dzielnice prostytutek, slumsy, oczyszczalnię scieków, rafinerie naftowe... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d tomek:))) 05.07.05, 17:03 kurde:) to samo mnie spotkalo. Noc pod Lyonem i XXX km marszu..juz nie pamietam jak dalej pojechalem:) pamietam, ze przespalismy przy jakiejs rafinerii czy cos takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
stupid_dream Re: 2 dni pod Mediolanem 10.06.05, 21:47 Ja to bym chyba prędzej z buta szła i po drodze stopa łapała, niż stała na stacji benzynowej 2 dni... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: 2 dni pod Mediolanem 10.06.05, 22:11 Na autostradzie to tak sobie sie da... Odpowiedz Link Zgłoś
stupid_dream Re: 2 dni pod Mediolanem 10.06.05, 22:17 aaaa fakt, teraz widzę ten mały szczegół-AUTOSTRADA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kr_kap Re: 2 dni pod Mediolanem 05.07.05, 04:15 policja zawsze może parę kilometrów podrzucić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopek83 Re: 2 dni pod Mediolanem 10.06.05, 23:49 eh...to musiales miec naprawde wielkiego pecha. zjezdzilem Wlochy (w 2004 roku) z dziewczyna bez zadnych problemow, praktycznie nie stalismy dluzej niz 2 godziny,a srednia to jakies 30 minut na stacji benzynowej. natomiast trase z Poslki(przejscie graniczne w Chyznem) do Wloch(Wenecja) to chyba pokonalismy w dosc rekordowym czasie - 20 godzin (jazdy i stania i czekania), praktycznie przelatywalismy z samochodu do samochodu lub z TIRa do TIRa - to dzieki uprzejmosci tirowcow, ktorzy przez CB radio namawiali kolegow zeby nas dalej "przejmowali". bylo milo:) jakby ktos mial jakies pytania co do podrozowania stopem po wloszech to sluze pomoca: sajgan@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lama83 Re: 2 dni pod Mediolanem 11.06.05, 00:22 a ja kiedys stalam w pod nidzica 4 godzinki i fajnie bylo sniadanko zjadlam he he i odpoczelam troche Odpowiedz Link Zgłoś
demo_stenes Re: 2 dni pod Mediolanem 11.06.05, 01:36 najdluzej 4 godziny pod piotrkowem na trasie Wroclaw-Warszawa i prawie 4 na malym parkingu pod Dusseldorfem A wydawalo mi sie, ze to ja miewam pecha:D Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs77 Re: 2 dni pod Mediolanem 14.07.05, 12:23 najwięszy problem miałem w 1997 roku z wydostaniem się stopem ze Stokholmu..autostrada biegnie praktycznie przez środek miasta i trzeba się zdecydować na któryś z wiazdów..stasłem ok8-9godzin..możliwe że dłużej :)) Odpowiedz Link Zgłoś