Gość: jerry IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 22.07.02, 21:05 Jadę z nimi 31.07 do Egiptu htl.Royal Palace,Czy ktos z nimi był w tym hotelu? Czy warto dokupić opcję wyzywienia all. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reed Re: Alfa Star IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 22.07.02, 21:23 Byłem z nimi juz kilka razy, całkiem tanio i dobrze.Maja niezla oferte i duzy wybor hoteli szczególnie na Last Minute.bez ryzyka, Zawsze miałem tylko dwa posiłki, więc ci nie doradze jak jest z pelna opcja wyzywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyci Re: Alfa Star IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 24.07.02, 18:27 własnie wróciłem z Royalu, bardzo fajny hotel, animacja, troche sportu, nawet zemsta mnie nie dosięgła. Organizacja bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurek Re: Alfa Star IP: *.pl 25.07.02, 10:36 Bylam, wlasnie wczoraj wrocilam. Mialam HB i bylam bardzo zadowolona. Na spotkaniu informacyjnym goscie All Inclusive uslyszeli ze napoje sa za darmo, poza: soczki owocowe i zagraniczne alkohole. Z miejscowych jest tylko ichnie piwo... Takie tam all inclusive.. poza tym jest barek na plazy i na basenie, ale kazdy wydaje napoje w innych godzinach i ludzie chodzili z karteczkami, zeby wiedziec, kiedy moga sie napic. Znalezlismy z mezem super lokalna knajpke na miescie, gdzie na oczy chyba nie widziano turystow. I zjedlismy shish kebab - poezja. Shiri street - trzeba powiedziec kierowcy mini busu, ktore tam jezdza co trzy sekudny (z Royal Palace do Sekali 1 funt od lebka) i on wysadzi gdzie trzeba. Knajpka Sea Said czy podobnie, ale nie ma zadnych napisow po angielsku, wiec trzeba sie pytac miejscowych. Jakies 50m od glownej ulicy po lewej stronie. Na przeciwko hotelu sklep spozywczy i cafe internetowa - 15min. 2 funty (okolo 2 zlote). Targowac sie o wszystko, lacznie z cola na miescie!! Odpowiedz Link Zgłoś