Gość: ppp IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 17:23 ktos byl?? napiszcie co i jak i ile kasy wziasc na 2 tyg. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: na malte z TRIADA?? IP: *.amend.com.pl 06.07.05, 10:49 Na Malcie, byli moi znajomi 2 lata temu, też z Triadą. Hotel był w porzadku. Jednak musisz wiedziec, że to wybrzeże jest bardzo skaliste. Co do cen, to niestety są chorendalne, oni byli tydzień (mieli tylko sniadania), i wydali ok. 400 dolarów własciwie tylko na jedzenie Ceny w knajpach sa naprawdę wysokie. Ale ogólnie byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
riliana Re: na malte z TRIADA?? 06.07.05, 11:27 ja byłam 2lata temu z Triada. przed wyjazdem poinformowano nas,ze neistety zmieniaja hotel z przyczyn technicznych,ale w zamian dostajemy gratis wycieczke statkiem po zatoce (fajna). hotel, po wymianie pokoju byl ok, ale najpierw zakwaterowano nas w syfie:/ Malta nie jest tania, ceny sa nizsze w Anglii,ale od naszych duzo wyzsze. woda w morzu czysta, bzreg strasznie skalisty - wez buciki gumowe. to tyle z informacji obiektywnych, bo mi osobiscie Malta w ogole sie nie podobala:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruziab Re: na malte z TRIADA?? IP: *.crowley.pl 06.07.05, 11:38 malta to najgorszy pomysl na wakacje,nie ma wogole plaz ,jedyna piaszczysta w melechia jest niesamowicie zatloczona ,jedzenie wstretne angielskie ,ceny nibotyczne piwo w pabie 2liry maltanskie a 1 lir to okolo 9zl.,nie ma tam wogole zieleni bo maltanczycy to lenie i nie chce im sie ,wola postawic sztuczne palmy bo nie trzeba podleac,ruch lewostronny,a dziury w jezdniach wieksze niz w bulgari ,jedyne co dobrze wspominam to wycieczka statkim na blu lagune,podplywasz na srodek morza a tam pikna plycizna z cudownym piszczystym dnem.wycieczka kupiona oczywiscie w porcie a nie u rezydenta ,bo tam 2 razy drozej.zycze milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś