Gość: ewa IP: *.t / 192.168.10.* 06.08.02, 11:33 W efekcie jadę na Kretę (a nie na Majorkę). Zna ktoś z Was hotel Dimitrios?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaus1 Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote 06.08.02, 12:18 KIEDY WYLATUJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote IP: *.t / 192.168.10.* 06.08.02, 12:22 w przyszłym tygodniu tygodniu a co? też jedziesz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
klaus1 Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote 06.08.02, 12:54 nie mogę się zdecydować... juz pisano tu o tym hotelu, kłopoty z zakwaterowaniem, brak miejsc i konieczne przenosiny na dzień lub dwa do innego hotelu (tak było z ofertą neckermanna wylot z polski), sprawdziłem to dokładnie i to PRAWDA! :-(, i to dość częsta praktyka gdy wyloty są w środku tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p22 Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 12:50 Też pytałam o ten hotel ok. 3 tygodnie temu. I dostałam odpowiedź, która zniechęciła mnie w ostatniej chwili do podpisania umowy. Musisz poszukać jej na forum. Ostatni wpis był 1.08. Mimo wszystko życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 12:54 przeczytaj moją historię z Neckermannem w tym właśnie hotelu. Jeżeli mimo wszystko zdecydujesz się mogę podać ci parę przydatnych informacji Miłego dnia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote IP: *.t / 192.168.10.* 06.08.02, 13:02 o cholera, ja już kupiłam tą wycieczkę :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hotel Dimitrios na Krecie - ktoś zna ten hote IP: *.t / 192.168.10.* 06.08.02, 13:12 stracilam dobry nastrój przedwakacyjny :( a mozesz mi napisac cos wiecej na temat hotelu? Oprocz zawirowan z pokojem i przenoszeniem do innego hotelu (skandal!!!!) sam hotel byl w porzadku??? Jak pokoje?? i cala reszta???? juz wiem, ze jedzenie bylo okropne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa DO MAGDY IP: *.t / 192.168.10.* 06.08.02, 13:33 moglybysmy sie zmailowac??? lamka zapadla, wycieczka w piatek juz zostala kupiona, pozostaje mi miec nadzieje, ze bedzie ok, chcialabym wypytac Ciebie dokladniej o ten hotel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: DO MAGDY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 14:37 Po tych wszystkich pertubacjach z Hotelem, Rezydentką można powiedzieć że dało się wytrzymać i było nawet bardzo miło - pod warunkiem że nie załamało cie to do końca. My postanowiliśmy spedzić dalszy ciąg urlopu bez problemów i się udało. Hotel jak już wczesniej pisałam bardzo milutki - za niedogności które nas spotkały dostaliśmy bardzo ładny pokoik był to pokój 404 chyba? Ale nie była to zasługa rezydentki tylko jednego z pracowników hotelu. Inne pokoje były różne niektóre tak jak mój miły i przyjemny inni Polacy mieli małe norki szczególnie gdy jechali na do pokoju 3 osobowego. Tak naprawdę dostali 2-kę + dodatkowo wciśnięte łóżko. Jak wychodzisz z hotelu i skręcasz w prawą stronę, na tej samej uliczce jest super rodzinna pizzeria - są tam 2 duże papugi co moge jeszcze polecić z tej pizzeri to tortolini Paluszki lizać. Gdy wyjdziesz na główną promenadę sa 2 warte polecenia taverny jedna to tawerna Verantta ( dokładnie nie wiem jak się pisze) są tam super dobre lody i troszeczke dalej gdzie warto również zjeść coś dobrego to tawerna z żółtymi materiałowymi kotarkami, cecha charakterystyczna to dużo klatek z ptakami. Polecam tam spagetti i suflaki z kurczaka. Jezeli nie chcesz wydać dużo pieniędzy na okropne jedzenie nie jedz nigdy w tawerenkach przy porcie. To tak w wielkim skrucie. Jutro postaram Ci się przygotować co warto zwiedzić i skąd wynająć samochód. Jeżli możesz to podaj mail'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: DO MAGDY IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 11:05 Dzięki :))))) Najbardziej interesują mnie informacje na temat hotelu. Na Krecie bylam rok temu (ta sama miejscowość, ale inny hotel - Odyssia). informacja o pizzeri bardzo mi sie przyda :)))))) Jaki miałaś widok z pokoju? Na co? Ja w zeszłum roku dostałam pokój (norkę) z widokiem na śmietnik i mini złomowisko, bardzo romantycznie ;) Dopiero po rozmowach z panią na recepcji udalo nam się otrzymać inny pokój, odrobinę lepszy i z bocznym widokiem na góry. Czy w hotelu Dimitrios też jest szansa otrzymać pokój z okropnym widokiem (tzn śmietnik, złomowisko, albo coś innego, równie ohydnego)? pozdrawiam :)))) ewa ps. wysłałam wczoraj do Ciebie maila (znalazłam adres w poprzednim temacie o krecie). Nie dotarł???? mój adres: venecja@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: DO Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 11:11 Odebrała dopiero dziś twojego maila. I wysłałam Ci wszystko na temat Dimitrios. A jeżeli chodzi o widok z pokoju to miałam na taras restauracji, inni na budynki obok, inni na przejście w hotelu a inni na basen.Jak dostałaś mojego dzisiejszego maila daj znać! Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: DO MAGDY IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 11:56 Dzięki, dostałam maila :)))) Napisz mi jeszcze proszę, czy nie przeszkadzał hałas od ulicy. Z tego co pamiętam tam jest bardzo ruchliwa, a raczej głośna uliczka pomiędzy hotelem a plażą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: DO Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 12:05 Nie było bardzo spokojnie. Oczywiście trzeba uważać na kierowców - kamikaze. Jak już byłaś na Krecie wiesz o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Do Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 12:09 Jeszcze jedno w hotelu obok Peerl nie pamietam dokładnie nazwy wieczorem organizowane są często wieczorki przy całkiem niezłej muzyce- pod warunkiem że lubisz rytmu latyno-amerykańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do Magdy IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 12:25 hmm... to jest chyba dobra wiadomść. Byłaś na takim wieczork? Było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: Do EWY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 13:21 weszlismy jako goście hotelowi nikt się nie pytał więc poszliśmy posiedzieliśmy potańczyliśmy było naprawde miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: Do Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 13:24 Jeszcze przypomniało mi się jedno jak będziecie mieć dość naszego basenu i plaży idźcie na basen do hotelu po drugiej stronie ulicy. podobno jest tam bardzo miło niektórzy tak praktykowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do M A G D Y :))) IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 13:31 Do którego hotelu? pamiętasz jak się nazywa? Nikt z obsługi (w drugim hotelu) nie robił dymu ani się nie czepiał??? A tak przy okazji.... w porządku jest basen przy hotelu Dimitrios? Na zdjęciu wygląda na malutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_sz Re: Do Ewy :-))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 13:46 Nie, traktowali ich jak gości tego hotelu a nazwa to M... B... sprawdzę to napisze. A w Dimitrosie basenik nie za duży ale proponuje 100x plażę i tą super wodę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do Magdy :-))) IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 14:10 bardzo Ci dziękuję za pomoc :)))))) jeśli przypomnisz sobie coś jeszcze, daj znać. Dostałaś mojego drugiego (dzisiejszego) maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do MAGDY :-))) IP: *.t / 192.168.10.* 07.08.02, 15:39 obiecuję, że męczę Cie po raz ostatni ;) Napisz mi tylko co miałaś na myśli pisząc "norka" o pokojach w Dimitriosie. Czy oznaczało to, że jedynie malutkie, czy generalnie brzydkie, cimne, okropne pokoje....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa BYŁAM I WRÓCIŁAM!!! IP: *.t / 192.168.10.* 22.08.02, 15:29 zgodnie z ostrzezaniami probowali nas "przekwaterować" na kilka dni.... udalo sie jednak ich przekonac, zeby znalezli pokoj na caly okres naszego pobytu :))) Nie rozumiem dlaczego to robia..... jak juz sie wprowadzilam, widzialam, ze czesc pokoi jest wolnych..... a jedzenie rzeczywiscie podle Odpowiedz Link Zgłoś