Gość: Ena* IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.07.01, 14:23 Kto z Was byl i gdzie w podrozy poslubnej.. jaki kraj zadowoli i zachwyci nowozencow? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radzio_pl Re: podroz poslubna 09.07.01, 14:51 Nigdy w podrózy poślubnej nie byłęm...:-) ale chyba mogę polecić Egipt z rejsem po nilu i to jak najdłuższym (sam byłem na rejsie- bajka)...znam kilka par, które wybrały właśnie Egipt jako cel podrózy poślubnej i b yły zachwycone...!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: podroz poslubna IP: 212.160.131.* 24.07.01, 10:16 Ja w tamtym roku wzięłam ślub i bylismy potem na Krecie, polecam jest co zwiedzać a także mozna pobyczyć się na plażach,koniecznie zobaczcie Rethymnon i Chanię oraz plażę w Vai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: podroz poslubna IP: *.men.waw.pl 06.08.01, 08:21 Podróż poślubną spędziłam w Tunezji (Sousse-hotel Soviva)- IX.2000. Dwutygodniową imprezę wykupiliśmy w systemie last minute w biurze Best Reisen w Warszawie. Na miejscu polecam trzydniową wycieczkę na Saharę. Było super. Ponadto polecam Hiszpanię wybrzeże Costa del Sol (Torremolinos, Marbella). Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: podroz poslubna - Bora Bora ( Francuska Polinezja ) IP: *.tmns.net.au 08.08.01, 08:33 Podroz poslubna miala miejsce na Tahiti. Impreza trwala 10 dni, zwiedzilismy 4 wyspy: Tahiti, Moorea, Bora Bora oraz Huahine. Wyjazd zorganizowalismy sobie przez niemiecki TravelAgent, bo niestety w W-wie pani z ClubMedu nie potraktowala nas powaznie. Wyjazd extra. Lot samolotem okolo 24 godzin, ale sie oplacalo. Slonce, plaza, ludzie... cale wyspy super. Przygoda na cale zycie. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś