Dodaj do ulubionych

Karczma u Wallenroda

IP: *.aster.pl 07.08.05, 20:45
Karczma znajduje się w Rynie. Piszę o niej , ponieważ chciałbym ostrzec ludzi
, którym przyjdzie tam nocować. Cena pokoju 120 PLN ze śniadaniem, jednakże
śniadania są inne dla turystów z Polski i turystów z Niemiec, czytaj: Polacy
dostają suchy prowiant, kawę rozpuszczalną zamiast kawy z ekspresu, natomiast
Niemcy dostają bardzo ładnie podane śniadanko z prawdziwego zdarzenia. Jest to
oburzające. Jedynym sposobem na poprawę sytauacji jest publikacja na forum, bo
rozmowa z obsługą nic nie dała i twierdzili, że wszystko jest ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: forumowicz Re: Karczma u Wallenroda IP: *.met.pl 12.08.05, 04:26
      Wiesz to dziwne, moje dzieci ciagle jezdza do Pieczarek (kazdy wtajemniczony wie
      ze to obóz Pm)i zatrzynujac sie wielikrotnie w tej knajpie w Rynie nie zuwazylem
      roznicy.Tak jak nie zuwazylem roznicy w traktowaniu na calych wielich jeziorach.
      a przez kilka lat wynajmowalem domy w wilkasach-zalesie. niemiaszki placily tak
      samo jak ja, albo i jeszcze wiecej , bo wszyscy normalni wiedza ze z nich sie
      sciaga. i ak jezdzilem miesiac w wilkasach, miesiac poza granicami, nigdy nie
      trafila mnie dyskryminacja"polska"
      • Gość: turysta Re: Karczma u Wallenroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:53
        No cóż to był mój pierwszy taki przypadek. Mam nadzieję, że ostatni.
        Tylko nie rozumiem Twojego posta, ponieważ nie twierdziłem, że wszędzie tak
        jest, opisałem tylko zdarzenie, które mnie spotkało.
    • Gość: Ploch Re: Karczma u Wallenroda IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.07.14, 08:31
      Nic się tam nie zmienilo najwyrazniej. Syf, kila i mogila!!! Na zdjeciach piekny obiekt, zas w srodku: brak wody w lazience, o ile mozna ta spelune nazwac lazienka. Spluczka nie dzialala, w lozku brak desek, smrod. W ofercie mial byc basen i sauna, korty itd. Basen byl w photoshopie, saune wlasciciel twierdzi ze ma ale prywatna, a korty mozna sobie wynajac pare km dalej. Pieniedzy nam nie zwrocono, mimo ze opuscilismy miejsce po zaledwie jednej nocy.
    • danusia.k67 Re: Karczma u Wallenroda 09.03.16, 15:30
      Bylismy tam z rodziną w ostatnie wakacje i nie narzekamy na pobyt . Jedzenie smaczne jak w domu pokoje schludne wg mnie i w rozsadnej cenie .
    • danusia.k67 Re: Karczma u Wallenroda 09.03.16, 15:32
      Ponad to w drugiej posiadlosci Dworek u Pelcow maja ciekawe atrakcje . Można pojezdzić konno . Skorzystać z kortów tenisowych , a takze poplywac w odkrytym basenie . Polecam pobyt na dworku latem .
    • tomaszpodroznik Re: Karczma u Wallenroda 09.03.16, 15:39
      Jeśli chodzi o Karczme musze pochwalic jedzenie . Dobre posilki smaczne jak u mamy . Bardzo smakowala nam pizza . Pobyt spedzilismy w weekend gdzie dziala sie fajna dyskoteka . Wieczorem przyzadzaja dobre drinki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka