Gość: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:06 prosze o opinię na temat tego biura bo wybieram sie z tym biurem na wakacje do Odessy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darste Re: Wygoda Travel 20.08.05, 15:10 hej, o "Wygodzie" moge powiedziec w samych superlatywach, ale serdecznie zapraszam do mnie- B.P. ANTAVIA pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Wygoda Travel 30.09.05, 22:20 cóż, wiadomo nie od dziś, ze krakowskie biura podróży to jedna klika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav67 Re: Wygoda Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:47 No cóż taka prawda Olimp,Wygoda i inne klony to towarzystwo wzajemnej adoracji (oj raczej kasy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: Wygoda Travel IP: 83.238.10.* 13.09.05, 16:40 a skąd jest to biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygoda Re: Wygoda Travel IP: 83.238.10.* 14.09.05, 15:39 wygoda jest wygodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wygoda Travel IP: *.zurich.pl 26.09.05, 15:01 I ja naczytałem się o Wygodzie samych dobrych opinii. Cóż jestem świeżo po przyjeździe z wycieczki do Włoch pół na pół. Nie jest tak cudownie.Kilka moich rad dla przyszłych klientów: 1. Jeśli ktoś jest spoza Krakowa i będzie korzystał z tzw. dojazdów antenowych, niech sprawdzi jaką trasą - ludzie z Warszawy z naszej wycieczki jechali do Krakowa 8,5 godz. - bo jeden bus jechał przez Łódź i Radom. Nie wiem jak było z powrotem - pewnie podobnie. 2. Weźcie kasę na jedzenie, bo śniadanka są skromniutkie i dokładnie wypytajcie co znaczy "śniadanie wzmocnione". To nie śniadanie z np. jajecznicą, parówkami na gorąco itp. (jak niektórym z uczestników wycieczki tłumaczono przy zakupie imprezy)a po prostu z plastrem sera i plastrem wędliny. Nie wszystkim w ten sposób to wyjasniono. 3. Zwiedzanie nie zawsze oznacza zwiedzanie, a czasami po prostu przejście obok, jak np. z Colosseum 4. No i jeszcze hotel - ten na Riwierze Adriatyckiej na pewno nie miał dwóch gwiazdek, ale przynajmniej było tam czysto, a w hotelu pod Rzymem sprzątaczki były sto razy milsze od całej reszty pracowników hotelu. a jak nam śnaidanie podawali - kto się pierwszy dorwał to dostał prześwitujący plasterek wędliny. Wycieczka bardzo ciekawa programowo, ale nie dograna do końca organizacyjnie. A autokar bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś