annada 18.10.05, 15:23 Cześć, Czy ktoś moż epolecić ciekawe miejsce na imprezę firmową na początku grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: impreza firmowa 18.10.05, 21:25 moze spracyzuj choc troche miejsce :Polska,Europa czy cos dalej?Ile dni, ile osob? Odpowiedz Link Zgłoś
travel10 Re: impreza firmowa 19.10.05, 00:10 MAROKO robiałm tam wiele imprez dla dużych firm!!! Wszyscy byli zadowoleni, pozdrawiam! Jeżeli jakiś pytania travel10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annada Re: impreza firmowa 20.10.05, 10:21 A więc na pewno w Polsce byle nie za blisko Wawy, na około 70-80 osób, max 2 dni, może z jakimś team building i coś wieczorkiem... Nie mam pomysłu, mały budżet ... no i w związku z tym szukam osób które cos takiego juz robiły Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: impreza firmowa 20.10.05, 18:58 co tzn maly budzet? ja mam impreze na 30 osob,od piatku do niedzieli ze wszystkim (spanie, wyzywienie,+ program integracyjny), Wisla, w cenie 13000PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
annada Re: impreza firmowa 21.10.05, 13:43 Tzn około 20-30 tyś. ale osób jest około 80... A mogę zapytać kiedy masz tą imprezę i jaki jest program integracyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro Re: impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:43 Organizujemy takie imprezy jeśli możemy w czymś pomóc jesteśmy do dyspozycji. biuro@hcsbooking.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:49 super sprawdzone miejsce to morena siedlisko na mazurach, kryty basen, wiele atrakcji i doskonala obsluga. robimy tam co roku imprezki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaella Re: impreza firmowa IP: *.cust.tele2.at 01.11.05, 16:26 FARMA ZDROWIA Wypoczynek na wzgórzu w Znamirowicach w Farmie Zdrowia nad jeziorem Rożnowskim jest prawdziwym lekarstwem na stres i zmęczenie. Zimą i latem pozwala zapomnieć o codziennych troskach. luksusowe pokoje dwuosobowe i trzyosobowe w stylu IKEA W każdym pokoju ( 25m2): -3 stylowe lozka z drewna (modrzew) nocna szafka,lampka,stolik krzesla drew.fotele (bambus) dywaniki,TV-Sat -lazienka w stylu wloskim oraz oddzielnie WC -garderoba na ubrania i bagaze -balkon od strony poludniowej z widokiem na Jezioro Rożnowskie Do dyspozycji Gosci: -kuchnia domowa -salonik do spozywania posilkow z widokiem na basen -mala kuchnia (kawa,herbata,lodowka etc) -pokoj wypoczynkowy z RATANU (pilkarzyki,TV play-station,karty ,ksiazki,prasa) -taras pod dachem (100m2) do wypoczynku,gril ping-pong,dart SERDECZNIE ZAPRASZAMY ceny od 40 zł. Do dyspozycji Gosci (na zewnatrz) -basen letni (lezaki,parasole,stoliki,trampolin,pilki) -altana do grila,piec do chleba,suszenia owocow,grzybow wedzenia ryb -taras widowiskowy nad altana z luneta -boiska do pilki noznej,siatkowej -sad owocowy(60 drzew,kury,kroliki) -parking www.farmazdrowia.iaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
turystyka24h [...] 24.01.06, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś