Dodaj do ulubionych

czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT

IP: *.lublin.mm.pl 23.11.05, 19:46
Witam serdecznie, chcę w lutym jechac do Egiptu z narzeczonym. Myślimy o
hotelu ****, all inclusive, 7+7. To tak w skrócie:) Czy ktoś mógłby nam
doradzić gdzie są najlepsze hotele, jak w ogóle wyglada Egipt w lutym
(temperatura, ilość turystów), na co nalezy uważać, itp. Może ktoś poleci
jakąś konkretną ofertę? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie:)
Obserwuj wątek
    • deoand Re: czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT 23.11.05, 20:07
      Przenieśc sie na forum o Egipcie ... tam jest tego wbród ...

znajdź wątek ..subiektywne uwagi pc_maniaka tam masz prawie wszystko ...

Ja akurat byłem na 7 +7 z Triadą ale w najwiekszych upałach czyli w lipcu i
      byłem zadowolony ale teraz oferta zwiedzania i odpoczynku jest rozszerzona
      przez inne biura ... trzeba przeanalizować ale tak naprawde to wszystko
      kwestią kasy ....
      MOzna wybrać hotel all 4lub 5 gwiazdkowy i robic sobie wycieczki ... najlepiej
      z Hurghady ....
      z Sharmu teoretycznie tez ale trzeba mieć o wiele więcej kasy ...

pzdr .. deo
      • Gość: Kasia Re: czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT IP: *.lublin.mm.pl 23.11.05, 22:15
        Dziękuję:)
        • jolantas1955 Re: czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT 26.11.05, 17:05
          W lutym będzie przyjemnie ciepło, ale nie licz na upały i długie kąpiele, bo
          jednak woda będzie taka średnia. Za to jeżeli chcesz zwiedzać, to super! O ile
          nie byłaś jeszcze wogóle w Egipcie to radzę ci wybrać się na Egipt z rejsem po
          Nilu.Jest to impreza super! Zobaczysz od razu wszystko to co trzeba widzieć, aby
          móc mieć wyobrażenie o tym kraju. Egipt i piramidy, Asuan, Abu Simbel, Karnak,
          Luksor, Dolina Królów itd.Potem kilka dni wypoczynku nad morzem.Starczy, żeby
          się zakochać w tym kraju i potem jeszcze wracać wiele razy tak jak ja to
          robię.Radzę ci biuro Sigma Travel. Nie jest tanie, ale wszystko mają zapięte na
          ostatni guzik i możesz być pewna, że żadna niespodzianka cię nie trafi.Mają w
          dodatku (chociaż czy teraz - nie wiem) rewelacyjnego pilota. Człowiek
          instytucja! Pan Marek Malczewski! Byliśmy nim zauroczeni! Podobny program ma też
          Exim Tours i znajomi przyjechali zadowoleni.Ja jednak z całego serca radzę ci
          jechać z Sigmy. Byłam z nimi też w Chinach, koleżanka - w Portugalii i Maroku,
          inna w Meksyku i wszystkie opinie są takie same. W kwietniu jadę z nimi do
          Meksyku i na Kubę. Znajdż sobie ich stronkę i poczytaj!
          • iberia29 Re: czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT 26.11.05, 19:47
            o sigmie tez slyszalam dobre opinie, ale oni dopiero 1.02. podadza terminy i
            ceny, wiec jesli autorce zalezy zeby jechac w lutym to zostaje raczej Exim-
            wlasnie planuje z nimi wyjazd.
            www.sigma-travel.com.pl, www.eximtours.pl
            • kwiatuszek_82 Re: czy ktoś mógłby mi doradzić? EGIPT 27.11.05, 02:09
              Super bardzo Wam dziekuje:) przeczytalam juz wszystkie posty z forum "Egipt" i
              juz nie moge sie doczekac wyjazdu:))) jesli pojade (a zanosi sie na to:) to na
              pewno opisze wrazenia. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka