cool_matt 20.12.05, 22:43 Tylko szkoda ze ludzie troche pokreceni.w australii panuje opinia ze jest to wynik eksperymentow genetycznych (kazirodztwo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zba1 Re: Podróże Marzeń: Australia IP: *.gw.ibsat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:39 Witam! Właśnie że tam jest zajebiście, chyba najbardziej zajebiście na całym świecie. Stany są do nich niczym, jak tylko mi się uda to zbieram manele i tam jadę. A Busha nie będę się prosił o nic bo on jest dla mnie zerem i to z minusem. W dodatku wieśniaki z tymi niby genami (eksperymenty) to są nawet w Stanach, a nawet gorsze. Chyba że Cool_matt naoglądał się zbyt dużo Krokodyli Dundee! a w szczególności sytuacji w knajpie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Podróże Marzeń: Australia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:13 Jacy pokręceni???? Zupełnie nomalni, Każdy jest skądś, jak w Kanadzie. Gdy byłam w Australii miałam wrażenie jakbym była w Kanadzie ... Odpowiedz Link Zgłoś