Gość: meggi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 01:22 Wpisujcie biura, które są godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:03 każda odpowiedż byłaby tendencyjna:), wywołałoby to burzę na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 14:51 Wcale nie. Tak jak wpisuja ludzie swoje opinie o hotelach tak samo mozna napisac o biurze podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noto Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:16 no to ja wpisuje Travel House na Pięknej w pasazu RAifeissen Banku. Kompetentni konsultanci, mila obsluga z kawa;). i oryginalny ,kapitalny wystroj. Wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: Najlepsze biura podróży w wawie 20.01.06, 19:37 Najlepiej wybrać biuro mające w swojej ofercie kilku touroperatorów. Tak naprawdę to nie biura są najlepsze tylko ludzie, którzy tam pracują. Kompetentny pracownik potrafi dobrze doradzić i przebić się przez gąszcz ofert. Dlatego może lepiej jest zapytać o godnych polecenia konsultantów w Warszawie (Pani Zosia z XXX Travel albo Pan Janek z YYY BP) niż najlepsze biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.chello.pl 20.01.06, 20:36 To jakaś porażka.... Czy Ty się człowieku nudzisz? Amoze jeseś pracownikiem biura podróży???? Chcesz może sobie zrobić darmową reklamę ???? To pomyliłeś czlowieku adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy do turystki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 13:13 pewnie bardziej na reke byłoby dla ciebie by na tym forum non stop obrzucać biura błotem, leczyc frustracje, siać defetyzm i itd?:) to takie dla nas, Polaków typowe prawda? jak już cos ma pozytywny wydzwiek to zaraz musi byc tepione pod prymitywnym pretekstem konkurencji i płatnych pracowników? Porażką jest twoje nastawienie, już wyobrażam sobie Ciebie na wakacjach:)))) Rozumiem, że ten adres jest tylko dla opluwaczy tak ? Na złośc Tobie chciałbym polecić biuro podróży w CH Janki choć nie wiem jak się nazywa.pozdrawiam wszystkich zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Do FOXY IP: *.chello.pl 22.01.06, 17:41 Nie jestem pieniaczką. Nic z tych rzeczy. Na wakacjach nie patrzę na biuro podrozy bo po prostu zbyt dużo wiem na temat biur podroży. Mam taką zasadę by nie jeździć z biurami, choć bardzo cenię pracę ludzi w biurach podróży. Na prawdę. Wiem że jest ciężka. Ale zareagowałam tak jak zareagowałam. Bo nie formum jest od tego by opluwać i w cale nie opluwam. A jeśli chcesz mnie zobaczyć na wakacjach to bardzo proszę. Nie jestem pieniaczką i nigdy nia nie byłam. A czy to że wyraziłam swoja opinię raz czy dwa to coś strasznego? Popatrz jak Ty zareagowałeś. Ty na mnie najechałaeś jak na burą sukę a ja Ci grzecznie odpowiadam. Pozdrawiam serdecznie i do zaczytAnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Do FOXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:35 Jeśli tak to przepraszam koleżankę:)))). Miał rację ktoś , że tak sformułowane pytanie może rozpętać burzę, że każdy kto wyrazi zdanie na temat dobrego biura może być podejrzany o "autopromocję";). Ale tak już na tym forum bywa, że tylko niezadowoleni mają rację, zaś zadowoleni to "pracownicy biur". Taka smutna teoria powtarzana praktycznie przy okazji każdego wątku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: turystyska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 06:29 Na pewno nie Triada a inne kazdy ma swoje wpadki i fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: turystyska... IP: *.chello.pl 22.01.06, 17:43 To do mnie było??? MAM NADZIEJE, ZE NIE BO ŻADNĄ KOSMITKA NIE JESTEM. Jestem normalna dziewczyną jakich jest wiele Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Turystyka Kosmitka 23.01.06, 14:51 Tak mi się nie chciało komentować tych glupot, które napisałas ale w końcu postanowiłam zadać pytanie. Gdzie tutaj jest reklama? I co konretnie zostało zareklamowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ja mam typ IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.01.06, 23:55 od 7 lat kupuje na Wilczej w biurze Rainbow Tours u pani Emilii zawsze byłem zadowolony i tylko raz (na 7 wyjazdów) był drobny problem z nie takim jak zamówilem pokojem w hotelu - ale następnego dnia mi go zamieniono na taki jaqki zamowilem zatem polecam Rainbow Tours na Wilczej Odpowiedz Link Zgłoś