videoseven1 23.01.06, 11:45 Witam, mam zamiar wybrac sie wraz z Rodzina z Itaka do Grecji ale nidgy wczesniej nie mialem z nimi kontaktu.Bardzo prosze o Wasze uwagi. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sava Re: Itaka- prosze o info. IP: 156.17.79.* 23.01.06, 12:43 Witam, bylam w tamtym roku na Atosie w Ouranoupolis hotel Akti Ouranoupoli ****. Bylo super!!!!Cisza i spokoj. Jedzenie dobre, basen czysciutki, plaza bardzo fajna, pokoje duze z lodowka, telewizorem, lazienka, super lozka, duzy balkon i nic wiecej nam nie bylo potrzeba.Do miasteczka Ouranoupolis 30 min piechotka a z tamtad stateczkiem na wyspy Osle i piekna plaze.Z Iatak jezdze od 1996 roku i wracam zadowolona. W tym roku lece 16 czerwca na Rodos z Wroclawia do hotelu Kolymbia Star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2 Re: Itaka- prosze o info. IP: *.ar.wroc.pl 24.01.06, 10:42 Bylam z nimi w zeszlym roku w sierpniu w Turcji w Oludeniz, hotel Manzara. Wszystko bylo OK, nie mialam z nimi zadnych problemow. Zlego slowa nie moge powiedziec. Moja kolezanka byla z nimi w Bulgarii, tez wszystko bylo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riosbravos Re: Biuro o.k. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:11 mają świetną Kretę i Turcję.Te kierunki gorąco z Itaką polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietnacha40 Re: Itaka- prosze o info. IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 26.01.06, 19:05 Byłam dwa razy z nimi w Grecji i wszystko,wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Itaka- prosze o info. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:16 Bylam w sierpniu w hotelu Astris Sun na Thassos - bylo naprawde swietnie. Bardzo dobra organizacja, fajni rezydenci. Bez zarzutu - polecam Itake Odpowiedz Link Zgłoś